• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

The Lego Movie



The Lego Movie este un viitor film american-australian de animatie de calculator si aventură - comedie regizat și co-scris de Phil Lord și Chris Miller , distribuit de Warner Bros Pictures și cu vocile lui Chris Pratt , Will Ferrell , Elizabeth Banks , Will Arnett , Liam Neeson și Morgan Freeman . Filmul este bazat pe linia de jucării de construcție Lego și este programat să fie lansat pe 07 februarie 2014. În universul Lego, un o mini-figura normala si obisnuita pe nume Emmet , este confundat ca fiind Lego Special (cel mai mare constructor de Master, care poate salva universul Lego). Cu ajutorul unui vechi expert numit Vitruvius, o femeie dură , tânăra pe nume Wyldstyle, Batman , Uni-Kitty, Benny și un pirat pe nume Metalbeard, Emmet va trebui să uite tot ceea ce a văzut în instrucțiunile de folosire și să învețe puterea de imaginație pentru a învinge pe răul tiran Lord Business, care este determinat sa distruga universul Lego și sa recreze ce crede el de cuviință .

Filmul a fost în curs de dezvoltare la Warner Bros din 2008. În august 2009, Dan și Kevin Hageman au scris scenariul pentru un film de actiune si animatie . Phil Lord și Chris Miller au fost în discuții în iunie 2010 pentru a scrie și regiza filmul. Warner Bros a dat unda verde filmului in noiembrie 2011, cu data de lansare planificată in anul 2014. Studiul Animal Logic australian s-a ocupat de animație, care a fost de așteptata să conțină 80% din film. In acest timp Chris McKay, directorul Robot Chicken , s-a alăturat, de asemenea lui Lord și Miller co-director.

În martie 2012, Lord și Miller au dezvăluit titlul filmului in lucru, The Lego Movie și o poveste. În luna aprilie 2012, Warner Bros a programat filmul pentru lansare pe 28 februarie 2014, o data care a fost schimbata ulterior. Până în iunie 2012, Chris Pratt a fost distribuit ca vocea Emmet, personajul principal Lego și Will Arnett il exprima pe Batman iar rolul de Lego Superman i-a fost oferit lui Channing Tatum . Până în august 2012, Elizabeth Banks a fost angajata ca vocea lui Lucy (mai târziu redenumita Wyldstyle) și Morgan Freeman il interpreteaza pe Vitruvius, un mistic vechi.

Categorii: ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film