• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

The Monuments Men



Filmul se concentrează pe un pluton aliat format din șapte directori de muzee, curatori, și istorici de artă. Acestea sunt însărcinati, odata cu intrarea Germania si forțele aliate ei în timpul etapelor finale ale celui de al Doilea Război Mondial, pentru a salva opere de artă jefuite de către naziști , a le salva de la distrugere sau deteriorare și returnarea acestora proprietarilor de drept sau muzeelor.

The Monuments Men este un film american-german din anul 2014 de comedie-drama, film regizat de George Clooney , scris si produs de George Clooney și Grant Heslov iar actori precum Clooney, Matt Damon , Bill Murray , John Goodman , Jean Dujardin , Bob Balaban , Hugh Bonneville și Cate Blanchett, apar in film . Bazat pe cartea The Monuments Men : Allied Heroes, Hoti nazisti și cea mai mare comoara Hunt din istorie de Robert M. Edsel , filmul urmareste povestea programului de Monumente, Arte Plastice și programul Arhive , un grup aliat, însărcinat cu salvarea piese lorde artă și alte elemente culturale importante înainte de distrugerea lor de către Hitler în timpul al doilea război mondial .

 Filmul, co-produs de Columbia Pictures (în asociere cu 20th Century Fox ) și Studio Babelsberg , este programat sa fie lansat pe 07 februarie de 2014. Filmarile au inceput la începutul lunii martie 2013, la Studiourile Babelsberg din Potsdam , Germania, iar în Berlin-Brandenburg si regiunea Harz , în cazul în care orașul Osterwieck a fost un loc deosebit de important pentru scenele în aer liber. A fost nevoie de o distributie de mii de scene militare. Unele dintre scene, inclusiv zborurile de avion și înregistrările de bază de război american, au fost filmate la Imperial War Museum Duxford , Cambridgeshire, Marea Britanie.

Filmarile au fost programate să dureze până la sfârșitul lunii iunie 2013, ultimele fiind turnate în Rye, East Sussex . Filmul a fost inițial setat pentru a fi lansat pe 18 decembrie 2013. Un trailer a fost lansat pe 08 august 2013. La data de 22 octombrie 2013, filmul a fost împins înapoi pentru o dată nespecificată în februarie 2014, pentru că post-producția a durat mai mult decât era de așteptat din cauza unor probleme de echilibrare a umorului cu natura gravă a subiectului. La data de 24 octombrie 2013, a fost anunțat că filmul va fi lansat pe 07 februarie 2014 la Berlin International Film Festival.

 

Categorii:

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film