• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

That Awkward Moment (2014)



Zac Efron, Miles Teller și Michael B. Jordan sunt starurile in aceasta comedie si povestea cuprinde un moment ciudat, despre trei buni prieteni care se găsesc în acel confuz "moment" în orice relație de prietenie atunci când trebuie să decidă ceva. Zac are o deceptie in dragoste iar ceilalti doi prieteni ai sai ii promit ca vor fi si ei singuri ca sa-l sustina. Dar cei doi se indragostesc si nu isi mai tin promisiunea. În film, trei prieteni jucati de Efron, Teller și Jordan lupta pentru a rămâne singuri în ciuda promisiunii să facă acest lucru, după ce personajul lui Jordan se desparte de prietena lui.

Trailerul il arata pe Efron gol intins pe o toaletă după ce el și prietenii lui planuiesc de a lua Viagra astfel încât să poată avea în continuare sex dupa ce au baut fara a o lua razna. Există, de asemenea, o disputa cu inghetata de arahide cu personajele Teller și Efron cand refuză să lase caracterul lui Jordan sa-si înece amarul in desert dupa despartirea lui. "Cine ești tu, Bridget Jones?" Efron întreabă. Probabil neintenționat, trailerul are un alt apel invers pentru Jurnalul lui Bridget Jones , atunci când Efron apare îmbrăcat într-un costum de nepotrivit pentru o petrecere formală cu părinții prietenei lui. Gata de petrecere , Efron improspeteaza cocktailul cu mama prietenei lui .

 Asta moment ciudat este o un film american 2014 de comedie romantica scris și regizat de Tom Gormican în debutul său regizoral. Filmul ii are in distributie pe Zac Efron , Miles Teller , Michael B. Jordan , Imogen Poots , Mackenzie Davis și Jessica Lucas . Primul trailer a fost lansat pe 14 octombrie 2013 și data de lansare programată în Statele Unite este 31 ianuarie 2014.

Categorii:

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film