• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

About Last Night (2014)



About Last Night este un film american dee comedie romantica in care joaca Kevin Hart , Michael Ealy , Regina Hall și Joy Bryant . Regizat de Steve Pink , filmul este bazat pe piesa din anul 1974 David Mamet , o perversiune sexuală din Chicago și este un remake al filmului din anul 1986 cu acelasi nume . Remake-ul dispune de o distributie in alb negru, iar filmul este acum stabilit în Los Angeles, California, în cazul în care filmul original a fost stabilit în Chicago, Illinois . Filmările au avut loc la sfârșitul anului 2012, în Los Angeles. Filmul va avea premiera la Festivalul de Film African Pan la data de 11 februarie , 2014. Acesta va fi lansat comercial pe Ziua Îndrăgostiților , 14 februarie , 2014.

Sinopsisul oficial de la Sony Pictures spune, "O reimaginare modernă de comedia romantica clasica, aceasta versiune contemporană urmează îndeaproape in mod nou dragostea dintre doua cupluri, deoarece călătorie de la bara la dormitor sunt în cele din urmă puse la încercare în lumea reală." About Last Night este regizat de Steve Pink și scris de Leslye Headland .

Filmul este un remake al filmului cu acelasi nume , ambele sunt bazate pe redarea perversiunii sexuală în Chicago, de David Mamet . Dezvoltarea filmului a început în ianuarie 2011, când Will Gluck de la Screen Gems a fost angajat pentru a produce filmul și de a angaja un director si scenarist. Headland a fost angajat pentru a scrie scenariul adaptat. În iunie 2012, Kevin Hart a fost distribuit în film. În următoarul iulie, Michael Ealy si Regina Hall s-au alaturat distributiei. Steve Pink a fost angajat ca director, în august 2012 și Joy Bryant a fost distribuit pentru a completa cele patru roluri principale.

 Toronto Sun a raportat că, în plus față de distributia toate negra, remake-ul ar fi mai aproape în ton cu materialul sursă. Filmul original a fost stabilit în Chicago , dar pentru remake, setarea a fost mutata la Los Angeles . Locatiile de filmare au inclus Dodger Stadium și Irish Pubul lui Casey in centrul orasului Los Angeles .Este, de asemenea, filmat în jurul a șase strazi principale în centru. Box Office Mojo a declarat in februarie ca prognozează succesul de box office din luna precedentă Ride Along , în care Kevin Hart a jucat cu Ice Cube .

Categorii:

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film