• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Thanks for Sharing



Thanks for Sharing este un film american de comedie-drama, film regizat de Stuart Blumberg , cu un scenariu scris de Blumberg și Matt Winston. Filmul ii are in distributie pe Mark Ruffalo , Tim Robbins , Gwyneth Paltrow , Josh Gad , Joely Richardson și Alecia Moore iar in oluri secundare pe Patrick Fugit , Carol Kane , Michaela Watkins și Isiah Whitlock Jr. Filmul a avut premiera la Toronto International Film Festival din anul 2012 cu comentarii moderat favorabile și a fost lansat în Statele Unite, un an mai târziu.

 Povestea filmului este amplasata în New York City si are in centru , trei cupluri de persoane aflate într-un proces de 12-lea pas pentru recuperarea lor de dependenta sexuala. Cand Adam o intalneste pe Phoebe , trebuie sa-si invinga placerile sexuale si sa o priveasca ca o posibila partenera de cuplu. Fiul prietenului sau, Mike , un fost toxicoman , se intoarce acasa.

 Tentatii irezistibile a fost întâmpinat cu recenzii mixte, cu o rata de aprobare de la Rotten Tomatoes de 50% (bazat pe 109 comentarii) și un scor Metacritic de 54 din 100 (bazat pe 38 comentarii). Richard Roeper a dat filmului un comentariu în mare parte pozitiv, spunând că "directorul Blumberg pentru prima data face o treabă bună și face unele alegeri curajoase." Laremy de la Film.com a fost printre cei mai critici, oferind filmul un D + și comentând că "nu prea pot găsi parti care sa fie ca o drama sau o comedie și aproape de final este inactiv si aluneca de pe șine". Nigel Barrington de la Daily Chronicle a criticat, de asemenea, filmul puternic. În caz contrar, rolul Aleciei Moore a fost puternic lăudat de critici. Dan Callahan scrie despre ea spunând , performanță "Dintre toți actorii de aici, cel mai puțin experimentat este cântăreața pop Pink, dar ea acționează cel mai bine în film: naturala, un pic dura, un pic instabila, roz, cum trbuie sa fie. Macy Gray si Lee Daniels , știu instinctiv cum să se comporte în camera pretinzând că aparatul de fotografiat nu este acolo. Sandy Schaefer a lăudat filmul, argumentând că "elementele bune sunt mai mari decât cele rele în Thanks for Sharing și rezultatul final este un examen lăudabil de dependenta, sex și natura relațiilor crescute (printre alte aspecte, care sunt rareori alb-negru).

 

Categorii: ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film