• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)



Teenage Mutant Ninja Turtles , Testoasele Ninja (cunoscut anterior ca Ninja Turtles ) este un film american de acțiune bazat pe franciza cu același nume . Este o repornire a seriei de filme Ninja Turtles Teenage Mutant , iar filmul este regizat de Jonathan Liebesman și ii are in distributie pe Megan Fox , Pete Ploszek , Noel Fisher , Jeremy Howard , Alan Ritchson , Danny Woodburn , William Fichtner , Will Arnett și Whoopi Goldberg .

 În octombrie 2009, ca urmare a știrii de Nickelodeon de cumpărare a tuturor drepturilor Mirage de la Teenage Mutant Ninja Turtles , a fost anunțat că Nickelodeon ar produce un nou film prin Paramount Pictures , cu o data de lansare de așteptat cândva în 2012. La sfârșitul lunii mai 2011, a fost anunțat că Paramount și Nickelodeon l-au adus pe Michael Bay și pe Platinum Dunes, partenerii Bradley Fuller și Andrew Form pentru a produce următorul filmul care va reporni seria de filme. Bay, Fuller si Formularul ar produce alături de Walker și Mednick. Pentru scenariu, studioul l-a angajat inițial pe Matt Holloway și Art Marcum pentru a scrie filmul cu suma de aproape un milion de dolari. În conformitate cu TMNT , co-creatorul Kevin Eastman , versiunea lui John Fusco a fost un pic prea nervoasa pentru ceea ce a vrut Paramount. Un an mai târziu, Studio se transformă în scriitorii Josh Appelbaum și André Nemec pentru a rescrie scenariul. In februarie 2012, Jonathan Liebesman a fost adus în negocieri pentru a regiza filmul cu Brett Ratner .

 Mai târziu, în luna martie, a fost anunțat că Paramount a împins înapoi data de lansare a filmului de la ziua de Crăciun în 2013. La începutul lunii martie 2012, Michael Bay a dezvăluit lui Nickelodeon în avans că filmul va fi pur și simplu intitulat Ninja Turtles și că broaștele țestoase vor fi "de o rasă extraterestră". Ca răspuns la anunț, actorul Robbie Rist , care l-a exprimat pe Michelangelo in primele trei filme, a scris la Bay acuzându-l de "sodomizarea" francizei. Mai târziu a remarcat că el ar fi putut fi în afara liniei de la Bay pentru a face mai multi bani decat el. Ca răspuns la feedback-ul lui , Bay a emis o declarație pentru a cere fanilor să se calmeze, deoarece un script nu a fost dezvăluit, echipa sa a fost de lucru îndeaproape cu creatorii și ar include toate elementele care le fanii le adora la testoasele ninja. La mijlocul lunii februarie 2013, actrita Megan Fox a fost distribuita in film, reunindu-se cu Michael Bay după ce a concediat-o de la Transformers: Dark of the Moon .

Categorii:

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film