• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Philomena



Philomena este un film britanic, francez si american gen comedie drama in regia lui Stephen Frears , bazat pe cartea The Lost Child de Philomena Lee - de jurnalistul Martin Sixsmith . In rolurile principale se afla Judi Dench si Steve Coogan si filmul spune povestea adevărată de căutare a lui Philomena Lee timp de 50 de ani, a fiului ei. Filmul a fost recunoscut de mai multe premii internaționale de film. Coogan și Jeff Papa au castigat cel mai bun scenariu la al 70-lea Festival International de Film de la Veneția . I-a fost acordat, de asemenea, People Choice Award , Runner-Up, la Toronto International Film Festival din 2013 . Filmul este nominalizat la patru categorii din 2014 la Premiile Academiei , inclusiv Cel mai bun film și Cea mai bună actriță și a avut patru premii BAFTA si trei nominalizari la Globurile de Aur .

 Jurnalistul Martin Sixsmith tocmai și-a pierdut locul de muncă ca si consilier de stat, și nu este sigur dacă el ar trebui să-si caute alt servici sau sa scrie o carte despre istoria Rusiei. Între timp, o vom vedea pe Philomena Lee in varsta de 70 ani care aprinde o lumânare în biserică ei catolică, meditativa și in lacrimi. Cum ea merge acasă în întuneric, ea isi suce aminte de scene de la vârsta de 18 de ani, cand intalneste un băiat la un târg. Mai târziu în acea noapte, ea ii mărturisește fiicei sale care, acum la cincizeci de ani în acea zi, ea a dat naștere unui fiu în Irlanda, dar că ea nu a fost căsătorita si ca ea a fost forțată să-l dea spre adopție. Fiica ei pleacă pentru catering la munca la o petrecere unde ea il aude pe Martin, unul dintre invitați, menționând că el este un jurnalist și ea se apropie de el pentru a vedea dacă acesta va prezenta un raport cu privire la povestea scandaloasă pe care ea tocmai a aflat-o de la mama ei.

Deși el disprețuiește inițial poveștile de interes uman - și fiica sa, el are nevoie de muncă și un editor, care este un potential nou angajator pentru el si vrea povestea. A doua zi el se întâlnește Philomena și fiica ei și ei încep să investigheze ceea ce a devenit fiul ei. Philomena a fost orfana la o vârstă fragedă și a trăit într-o mănăstire, înainte de eliberarea ei, la varsta de 18 ani, nu cu mult înainte de concubinajul pe care ea si l-a amintit. Ea a dat naștere, prin urmare, fiului ei ,Anthony la mănăstire în Roscrea , unde maicile au forțat-o să semneze la refuzarea drepturilor părintești asupra fiului ei , la discreția lor.

 

Categorii: ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film