• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Hasee Toh Phasee (2014)



Hasee Toh Phasee (tradus ! Ea zâmbește, E o cursă ), este un film de la Bollywood romantic si comedie regizat de Vinil Mathew si produs de Karan Johar și Anurag Kashyap . Filmul il are pe Sidharth Malhotra și pe Parineeti Chopra în rolurile principale. Filmul a fost lansat pe 07 februarie 2014, împreună cu alte trei filme de la Bollywood- Heartless , Ya Rab și Babloo Hai , cu comentarii pozitive.

Nikhil ( interpretata de Sidharth Malhotra ) este un om de afaceri zbuciumat l cărui prietenă Karishma ( interpretata de Adah Sharma ) este o actriță. Nikhil este un tip care crede că odată ce s-au angajat intr-o relatie cu o fată, nu ar trebui să existe nici o rătăcire. El este tipul pee fiecare fată l-ar placea sa il aiba. Karishma ii cere lui Nikhil pentru a aranja la INR5 înainte de căsătorie, care este cu 7 zile mai târziu pentru a câștiga un contract. În același timp, Nikhil o întâlnește pe Meeta ( Parineeti Chopra ), sora mai mică a lui Karishma , cu care a avut o scurtă întâlnire în urmă cu șapte ani. Meeta, care este un specialist in inginerie chimica, este o tocilara super-inteligenta, care a fugit în urmă cu șapte ani în China după ce a furat banii de la tatăl ei, ceea ce a dus la atac de cord .

Acum, la doar o săptămână înainte de nunta lui Nikhil și Karishma , Meeta u venit să se întâlnească cu tatăl ei, dar lui Karishma i-a fost frică că apariția bruscă a surorii ei ar putea ruina nunta lor. Prin urmare, Karishma ii atribuie lui Nikhil munca de a o ține pe Meeta departe de tatăl ei ( Manoj Joshi ). În timpul celor 7 zile de întâlnire intre Nikhil și Meeta se generezaa sentimente unul pentru celălalt, dar Nikhil susține ca el nu vrea să o trădeze pe Karishma. Între timp, Nihkil vrea să știe daca cercetarea lui Meeta a luat o sarcină grea de la un investitor chinez de forjare cu semnătura tatălui ei. Termenul limită pentru recuperare este în trei zile. Nikhil o ajută pe Meeta să sparga contul tatălui ei, dar, de asemenea, o convinge sa ceara scuze la familia ei. Meeta se reunește cu familia ei si tatal ei o iartă și, în loc de a fura, Meeta cere bani de la tatăl ei. In ziua nuntii, Nikhil își dă seama că el este îndragostit de Meeta și fuge de la ceremonia de nunta doar pentru a o găsi pe Meeta afara.

Categorii: ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film