• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Nurse 3D (2014)



Filmul se deschide cu Abby Russell, la un club de noapte, unde explică publicului - prin narațiune - ca "locul ei de muncă", este de a ucide oamenii care inseala, în scopul de a "ține gunoaie departe de străzi." Abby apoi omoara un barbat aruncandu-l de pe acoperișul clubului. A doua zi, Dani (Katrina Bowden) este binevenită la Memorial Hospital Abby, unde ea însăși, lucrează ca si asistentă. După o primă zi grea, cei doi ies pentru a bea ceva mai târziu în acea noapte, care escaladează rapid in sex intre Abby și Dani .

 A doua zi, după ce Dani paraseste brusc apartamentul lui Abby din cauza confuziei , Abby descarcă poze dine noaptea de înainte in computerul ei, înainte de a merge pentru a vedea un psihiatru, care este, de asemenea, tatăl vitreg al lui Dani. După ce Abby își dă seama neplăcerea lui Dani pentru tatăl lui vitreg, Abby il ucide dupa ce îl paralizează în mașina lui și il puneîn sens invers si un camion mare il zdrobeste în mașină, omorandu-l. Ulterior, Dani merge la apartamentul lui Abby cu cheia de rezervă pe care Abby i-a da-ot cu o zi înainte, în cazul în care ea trebuie să "scape". Acolo, Abby se enervează pea Dani pentru ca doresc să meargă la casa prietenului ei și ii spune Dani ea speră ca organele genitale ale tatălui lui vitreg au fost tăiate în accidentul de mașină.

 La înmormântarea tatălui lui vitreg, Dani este pus la îndoială de un detectiv. Abby spune ca Dani este rănit de moarte de tatăl vitreg, pentru că ea a fost un pacient de a lui. A doua zi la spital, un nou angajat la resurse umane vine , ceea ce înseamnă că Abby seamana foarte mult cu o fată pe care el a folosit-o pentru a trăi alături, care a fost trimisa la o instituție, atunci când ea a fost mai tanara. În acea noapte, Abby și Rachel - noul lucrător de la Resurse Umane - ies pentru a bea ceva.

 Nurse 3D este un thriller în regia lui Doug Aarniokoski și scris de David Loughery . Acesta ii are in distributie pe Paz de la Huerta , Katrina Bowden , Corbin Bleu . Filmul este inspirat din fotografia de Lionsgate, seful de marketing , Tim Palen . Producția a avut loc în septembrie-octombrie 2011. Filmul a fost suspendat timp de doi ani, până cand drepturile sale au fost achiziționate de Lionsgate. Filmul a fost lansat pe 07 februarie 2014, în anumite cinematografe și VOD.

Categorii: ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film