• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Mr. Peabody And Sherman



Mr. Peabody & Sherman este un film american 3D animat decalculator, de aventurăsi comedie bazat pe personajele din Iprobabilul Peabody din anii 60 din serialul de televiziune animat The Rocky și Bullwinkle Show . Filmul il urmareste pe Dl. Peabody, un câine vorbitor care este cel mai destept din lume, și băiatul său care l-a adoptat, Sherman. În prima lui zi de școală, Sherman intră în conflict cu un alt coleg, pe nume Penny Peterson.

Agentia de adoptie il informează pe Peabody că il vor revendica pe Sherman în cazul în care apar mai multe incidente. Pentru a complica această problemă, Peabody il invităpe Peterson la el e pentru a sparge gheața, il utilizeaza abuziv pe Sherman din timpul lor de călătorie in mașină WABAC ca să impresioneze rezultatele ei în rezultate dezastruoase și comice iar continuumul spațiu-timp este distrus iremediabil. Planurile pentru un film bazat pe personajele din Mister Peabody și Sherman au existat de mai mulți ani cu regizorul Rob Minkoff . Prima încercare de a face un film de lung metraj a aparut in anul 2003, când a fost raportat că compania de producție Sony bazata pe Minkofful lui Sprocketdyne Entertainment și Bullwinkle Studios ar produce un film live action cu o posibilitate ca Minkoff să-l regizeze.

 Filmul nu a fost realizat, dar în 2006, Minkoff s-a alăturat lui DreamWorks Animation pentru a regiza o adaptare de film animat pe calculator. Andrew Kurtzman a fost stabilit pentru a scrie scenariul, bazat pe teren, dezvoltat de Minkoff cu vechiul său partenerin producere Jason Clark. Tiffany Ward, fiica lui Jay Ward , unul dintre creatorii seriei originale, a servit ca un producator executiv, al cărui loc de muncă a fost de a se asigura că filmul a rămas "adevărat la integritatea personajelor." Când ea a fost abordata de către Minkoff zece ani înainte de lansarea filmului, ea a fost entuziasmata de intenția sa de a respecta moștenirea. Ea a fost mulțumit de rezultatul final, care a rămas foarte adevărat de desenul animat original. Acesta este produs de DreamWorks Animation și distribuit de 20th Century Fox . Rob Minkoff este director și Alex Schwartz și Denise Cascino Nolan sunt producătorii. Tiffany Ward, fiica lui Jay Ward , unul dintre creatorii seriei originale, este producător executiv. ] Dl. Peabody & Sherman cuprinde vocile lui Ty Burrell , Max Charles , Stephen Colbert , Leslie Mann , Ariel Winter , Allison Janney și Stephen Tobolowsky .


Categorii:

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film