• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Welcome to the Jungle - 2013



Bine ați venit în junglă este un film de comedie din anul 2013 , regizat de Rob Meltzer. Acesta are in distributie stele precum Jean-Claude Van Damme (care face o incursiune în comedie), Adam Brody , Rob Huebel , Kristen Schaal , Megan Boone și Dennis Haysbert . Filmul a avut premiera la Newport Beach Film Festival 2013. Filmul se va lansa în cinematografe pe 07 februarie 2014. Acesta va fi lansat direct pe DVD și Blu-ray în Marea Britanie pe 05 mai 2014. Chris ( Adam Brody ) este un slăbănog la locul de muncă, care nu are curajul să se ridice la bătăușul din birou , Phil ( Rob Huebel ), care ii fură toate ideile lui și el nu are încă curajul de a cere o avansare drăguței directoare, Lisa ( Megan Boone ).

Chiar și prietenul lui Chris ", Jared (Eric Edelstein), un pierde-vară sarcastic de la IT care monitorizează în secret aport porno pe toată lumea, il critică pe Chris pentru a fi o fetita. Dar atunci când un team-building "seminarul pustiu" merge oribil de greșit și il dezechilibreaza pe antrenorul de teambuilding Storm Rothchild ( Jean-Claude Van Damme ), devine schilodit de un tigru, Chris și colegii lui se găsesc naufragiati pe o insulă tropicală pustie cu nici o salvare în vedere - și cineva va trebui să-și intensifice și să ia atitudine.

Phil însuși "Dumnezeu" a insulei proclamă repede - dar Chris are abilități Boy Scout și ar fi mult mai potrivite pentru a conduce grupul în cazul în care el ar putea sa-si depășeasca teama de tot. Chris , în cele din urmă începe acționează ca un om și față de Phil, elibereaza bestia din interiorul sau . Sau va Phil va triumfa, ca de obicei, în timp ce Chris se va comporta ca un slăbănog efeminat?

Categorii: , ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film