• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Endless Love (2014) - Indragostiti pentru totdeauna



Endless Love este un film american de drama romantica regizat de Shana Feste și scris de Joshua Safran . Este un remake de Franco Zeffirelli din anul 1981, filmul cu același nume și a doua adaptare a romanului lui Scott Spencer , filmul ii are in distributie pe Alex Pettyfer și Gabriella Wilde . Filmul este setat pentru a fi lansat pe 14 februarie 2014 de Universal Pictures în SUA și Marea Britanie.

Endless Love este o adaptare a romanului din anul 1979 scris de către Scott Spencer, randamentele fiind de la pasiune la tragedie atunci când părinții unei fete privilegiate (interpretata de Gabriella Wilde) încerca sa-i desparta si sa contracareze romantismul ei încălzit cu un valet frumos (interpretat de Alex Pettyfer). Filmul este descris ca fiind socant, dar nu teribil și spune unele lucruri care trebuie să fie spuse mai des, cum ca tatii nu isi dețin fiicele lor adolescente și modul în care fiicele adolescente merită să decidă pentru ele înșuși exact ce fel de viata o doresc sa o aleaga. Că nu ar trebui să sune atât de radicală, și totuși o face. Este, de asemenea, o poveste de dragoste pentru adolescentii de moment, destul de dulce spre serioasa. Tatal trebuie să învețe că viața lui Jade este propria ei viata- si mama (Joely Richardson: Red Lights , Fata cu Dragon Tattoo ), de asemenea.

 Endless Love într-adevăr nu este mai mult decat o poveste de dragoste adolescentina, în sine, ci despre o femeie tânără care a luat controlul asupra propriului ei destin. ea se indragosteste nebuneste de un tanr din alta clasa sociala iar parintii ei, in special tatal ei, va face tot posibilul ca si acesta relatie s aia sfarsit. Filmarile principale au început în mai 2013 în Georgia . Filmările au durat pana în iulie 2013. Scenele au fost filmate în districtele Fayette, Georgia și la Grădina Botanică din Atlanta . Primul trailer a fost lansat pe 23 decembrie 2013. In 28 ianuarie 2014, filmuluiu i-a a fost dat un rating de PG-13 pentru "conținut sexual, nuditate parțială, limbaj indecent. Cântăreața si compozitoarea Florence + The Machine cu hitul Addicted to Love a fost folositi pentru trailerul filmului. În plus, piesa " Explozii " a lui Ellie Goulding a fost folosita în trailerul adaptat la fel ca si reclamele de televiziune.


Categorii: , ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film