• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

The Legend of Hercules 2014



În Grecia antică, regele Amphitryon invadeaza malul unui regat vecin. Cele două armate masive se afla față în față, pregătite pentru luptă. Amphitryon face o afacere cu rivalul Regele Galenus: cei doi vor lupta până la moarte, iar învingătorul castiga împărăția adversarului său și armata. lui Cei doi se angajeaza în luptă și Amphitryon il învinge ușor pe Galenus și ia împărăția lui. În acea noapte, Amphitryon este vizitat de sotia sa înstrăinata, regina Alcmene. El se mândrește cu faprtul ca a câștigat împărăția pentru ea, dar ea protesteaza ca a câștigat împărăția pentru el și aur. Alcmene este dezgustat de setea soțului ei pentru putere și război. Ea se roagă la Hera pentru îndrumare. O femeie apare declarându-se a fi Hera, soția lui Zeus și si spune ca profețiile spun ca Alcmene va purta fiul lui Zeus și el va fi salvatorul poporului ei.

 Singurul martor la acest lucru este Chiron, consilierul loial al reginei. În noaptea aceea, cum Amphitryon sărbătorește victoria sa, Alcmene este vizitata de Zeus. El este descoperit de Amphitryon care crede ca Regina s-a iubit cu un muritor. Alcmene da în curând naștere unui băiețel sănătos pe nume Alcides, dar ea recunoaște in secret adevărat lui nume : Hercules. Douăzeci de ani mai târziu, un puternic și frumos Hercules / Alcides se plimba de-a lungul orasului cu iubirea sa, Hebe. Ei zburda pe malul unui lac retras. Alcides ii admiră colierul lui Hebe, care i-a fost dat de mama ei si ea la rândul său,ii dă colierul lui Alcides. Cei doi sunt descoperiti de către fratele mai mare al lui Alcides , Iphicles.

 O patrula de căutare a fost trimisa pentru a o căuta pe Hebe, o prințesă de Creta. Hebe revine la palat, împreună cu garda ei în timp ce Alcides și Iphicles o urmează. De-a lungul drumului sunt atacati de un leu. Alcides se luptă cu leul, si il striveste. Iphicles isi ia toate meritele și ajunge la banchetul regal avand o blană de leu. El încearcă săil umilească pe Alcides, numindu-l un laș, dar Hebe vede prin el. La banchet, Amphitryon anunță logodna lui Hebe și Iphicles.

Cei doi iubiți sunt devastati și decid să fugă împreună. Acestia sunt urmăriti de către garda regală și Hebe aproape ca se îneacă înainte de a fi salvata de Alcides. Alcides este luatînapoi la palat și este trimis de tatăl său să se alăture unei campanii de soldați în Egipt. În ceea ce pregătește pentru călătoria lui, Alcmene îi spune de adevăratul său neam. Alcides consideră că este o nebunie și in călătorie si promite să se întoarcă la Hebe cu trei luni înainte de nunta ei iminenta. Alcides, sub comanda căpitanului Sotiris, traverseaza desertul egiptean . Sotiris trimite doi cercetași înainte de a cutreiera în deșert, dar ei nu se mai intorc.




Categorii: , , ,

Se face upgrade in permanenta .

1 comment

  1. Anonim says:

    un film frumos

     

Spune-ti parerea despre film