• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Thor : The Dark World



Thor (Chris Hemsworth) se întoarce pentru a se lupta cu Malekith (Christopher Eccleston), liderul razbunator de o rasa primordiala care incearca sa distruga Lumea Noua, în acest film cu buget mare, cu o aventura de benzi desenate stabilita după evenimentele din Marvel The Avengers . Cu Odin (Anthony Hopkins), în imposibilitatea de a proteja Asgardul de întunericul care se apropie, zeul tunetului reuneste cu Jane Foster (Natalie Portman) și se pregătește să facă sacrificiul suprem pentru a salva lumea de la distrugerea sigura.

 După evenimentele din Avengers , zeul nordic Thor (Chris Hemsworth) este ocupat cu menținerea păcii pe tărâmurile sale. Din moment ce aproape toate prezentările necesare au fost făcute in prima rundă de timp, putem ajunge direct la ele, ceva care permite, de asemenea, caractere ușor în jos lista de distributie a obține momentul lor să strălucească. Exista un eveniment cosmic numit eter, ceea ce îi va permite să se ridice la nici un bine atunci când noua taramurile se aliniaza pentru prima dată în 5000 ani, ceva numit de convergență. Aflat in Asgard, Loki (Tom Hiddleston), a trebuit să răspundă pentru crimele sale și este lăsat să putrezească în închisoare până la complot Între timp, pe pământ, un om de stiinta, Natalie Portman, Jane, se încearcă să se adapteze la viața de după Thor.

Dar ea este trasa înapoi în evenimente, atunci când ea este alertata de colegii ei despre un fel de portal care l-au găsit. Printr-un vag și confuz complot, ea vine în contact cu Aether prin intermediul portalului și devine infectat de el. Thor o aduce in Asgard în încercarea de a o vindeca, dar nu prea da mult sens în această porțiune care aduce, de asemenea, un atac a lui Malekith care face o bătaie de joc de apărare al asgardienilor. Este una dintre cele două sau trei secvențe cheie pe care,doar punctul de la o lipsa de ambarcațiuni regizorael și alegeri sărac editate. Imaginea de ansamblu este de multe ori mai mult decât prostii, dar scenele individuale, sunt încă capabile de momente de uimire. O mare parte din ceea ce atrage publicul , vine de la strălucirea sa tehnica.

 Designul de producție glorios este folosit pentru a realiza Asgardul și celelalte lumi pe care le vizităm. Apoi, desigur, nu e de acțiune, în general, vibranta în cazul în care este un pic prea repetitiva. Thor isi roteste ciocanul la un dușman monstruos, dar există atât de multe secvente ca deveni monoton. Dar vine de convergență, un final grandios ce face pasaje mai lente si valoroase. Dar punctul real al filmului este umorul. În cazul în care primul film , în mare parte format din Thor , de data aceasta toată lumea devine ocazia pentru o singură linie sau două, și cele mai multe comedii au fost la fel de amuzante ca aceasta. Este pe o scară modestă în raport cu Avengers .

Distributie: Chris Hemsworth , Natalie Portman , Tom Hiddleston , Anthony Hopkins , Idris Elba , Christopher Eccleston
Director: Alan Taylor
Durata: 112 min.





Categorii: ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film