• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

RoboCop 2014



RoboCop este un film american de science fiction si actiune regizat de José Padilha . Acesta este un remake al filmului din anul 1987 cu același nume și o repornire a seriei de filme RoboCop , ceea ce face a patra tranșă de franciza. Filmul il are Joel Kinnaman în rolul principal . In viitor, in anul 2028, conglomeratul multinațional OmniCorp se află în centrul de tehnologie ai roboilor. Peste mări, dronele lor au fost folosite de armată de ani și sunt menit miliarde pentru linia de jos a OmniCorplui. Acum OmniCorp vrea să aducă tehnologia lor controversata acasă și văd o oportunitate de aur pentru a cauta sa faca acest lucru.

Când Alex Murphy (interpretat de Joel Kinnaman) , care este un soț iubitor, tată și bun polițist care face tot posibilul pentru a stopa valul de criminalitate și corupție din Detroit, este grav rănit de o mașină bombă în timpul datoriei, corporatia OmniCorp vede sansa lor pentru un om aparte, un ofițer de poliție pe jumatate robot. OmniCorp prevede un RoboCop în fiecare oraș și chiar mai multe miliarde pentru acționarii lor, dar ei uita un singur lucru: există încă un om în interiorul mașinii.

 Sony Pictures a anunțat pentru prima oară că a fost proiectat un nou RoboCop de la sfârșitul anului 2005 si nu s-au dat alte detalii. În martie 2008, RoboCop a fost menționat într-uncomunicat de presă cu privire la franciza care ar fi în curs de dezvoltare în viitor. Un poster MGM afișat la Expo International din iunie 2008 de prezenta, RoboCop revine in 2010. In San Diego la Comic-Con din iulie 2009, reprezentanții MGM au declarat doar că filmul va fi împins înapoi în vara anului 2010 sau o la dată ulterioară, din cauza conflictelor de programare cu directorul (cel mai probabil Aronofsky). Reprezentanții MGM nu au confirmat nici nu au negat dacă Aronofsky a avut legătură cu proiectul. Un site Omnicorp a fost înființat la începutul anului 2012. Un specific site al filmului a fost lansat mai aproape de data de lansare. Un trailer dur și unele imagini de film sunt oferite cu Samuel L. Jackson 's și Michael Keaton in rolutile principale la San Diego Comic-Con International . Potrivit directorului José Padilha, primul trailer de teatru trebuia să debuteze cu Elysium , dar a fost în schimb lansat on-line pe 05 septembrie 2013 și a fost anexat la spectacolele lui Riddick .

Categorii:

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film