• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Need for Speed (2014) - Inceputuri



Need for Speed ​​este un american film de actiune din anul 2014 regizat de Scott Waugh , scris de George Gatins și John Gatins . Filmul este produs de DreamWorks Pictures si este o adaptare a popularei seriei de jocuri video de către Electronic Arts . Acesta il are pe Aaron Paul în rolul principal și este programat pentru lansare prin Touchstone Pictures pe 14 martie 2014. Filmul va fi post-convertit la 3D .

După ce a fost eliberat din închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o, un pilot de curse de stradă, Tobey Marshall ( interpretat de Aaron Paul ), este setat pentru a concura la un mare cross-country și pentru a razbuna moartea prietenului lui sau, Pete.

 EA a decis să lucreze cu DreamWorks Studios pentru a crea o versiune a filmului Need for Speed ​​, cu o data de lansare stabilită inițial pentru 07 februarie 2014, dar a fost trecuta la 14 martie 2014. Brothers George ( Real Steel ) și John Gatins ( Coach Carter ), au scris o poveste originala pentru filmul care nu se bazează pe nici un joc în parte. Scott Waugh ( Act of Valor ) este atașat de a regiza filmul, cu o dată de început de producție țintă de la începutul anului 2013. O serie de alte studiouri de film independente, au fost, de asemenea, asociate drepturilor filmului. Filmul este descris ca "un film cu o cifră octanică ridicată rapida înrădăcinată în tradiția minunata a filmelor cu mașini , filme lansate în anii 1970, fiind în același timp extrem de fidel spiritului de cea mai bună franciză de jocuri video ".

 DreamWorks va lansa filmul prin intermediul lui Disney 's Touchstonea în America de Nord, America Latină, Rusia, Australia și Asia, în timp ce domnul Smith Entertainment se va ocupa de vânzările din teritoriile rămase. Inițial, rapoartele au menționat că actorul Taylor Kitsch a fost în cursa de a fi distribuit în film. Studioul a declarat că Aaron Paul este cel ales să fie în rolul principal. Pavel va juca rolul lui Tobey Marshall, un conducător auto care deține un garaj care tuneaza mașini de curse. Acuzat pentru un delict federal pe care nu l-a comis, el caută răzbunare după ce a fost eliberat. Imogen Poots este distribuita ca un comerciant de mașini exotice care conectează bogații cu supermasini.

Dominic Cooper este in negocieri pentru a juca cu Dino, un antreprenor în lumea de upgrade-uri auto. Kid Cudi , Ramón Rodríguez , Rami Malek și Harrison Gilbertson sunt exprimati în film. Michael Keaton este privit în calitate de gazdă retrasa si excentrica cu o supermasina "sin cursa, unde invita cei mai buni soferi din întreaga lume. Dakota Johnson s-a alăturat, de asemenea, distributiei. Filmările au început în Macon, Georgia, la mijlocul lunii aprilie. Alte locatii de filmare includ Atlanta Road în Braselton, Georgia, pe 12 mai 2013, Podul 13th Street în Columbus, Georgia și Campus Martius în Detroit, Michigan începând cu o iunie 2013.

Categorii: ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film