• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Alan Partridge : Alpha Papa



Un post de radio local din Norwich , Norfolk Nord Digital, a fost cumpărat in curand de către un conglomerat multinational și este pe cale de a fi reformat ca si "forma", cu membri ai personalului cu care se confruntă de concedieri. DJ-ul Alan Partridge este preocupat de schimbare, dar colegul lui, Pat Farrell ( Colm Meaney ) se teme pentru slujba lui și pledează cu Alan pentru o întâlnire de bord și ii convinge pe noii proprietari de a nu scăpa de el. Când Alan descoperă accidental faptul ca , fie Pat fie el trebuie să plece, el il trădează pe Pat si scrie "JUST SACK PAT" in sala de ședință. Pat , mai târziu a cerut să plece. În seara aceea , noii proprietari de la radio găzduiesc o petrecere și în timp ce Alan este afara cu asistenta lui, Lynn ( Felicity Montagu ), Pat intră în stație cu o pușcă și il deține ostatic personal.

Alan se întoarce înauntru și este împușcat la Pat. Evadarea și confiscarea conduce la cea mai apropiată secție de poliție (chiar peste drum), pentru a raporta evenimentele. Presa de poliție ii pune lui Alan în funcțiune un negociator, să stabilească un centru de comandă într-o școală din apropiere și-l trimite înapoi în stația de a vorbi cu Pat. Alan construiește o relație incomoda cu Pat, care explică faptul că el isi vrea doar slujba înapoi și împreună cu co-prezentatorul lui Alan, Sidekick Simon ( Tim Key ), ei continuă să găzduiască o emisiune de radio on-off în timpul asediului. Alan viseaza de mai multe ori despre a fi un erou și încheie asediul, dar nu poate apuca arma lui Pat. Cum asediul devine o știre naționala, Lynn este convinsa sa renunte la stilul ei pentru un interviu TV și ii umfla ego-ul lui Alan din cauza rolului său central. El fura un sărut de la un co-lucrător pe nume Angela, care i-a atras atenția lui mai devreme( Monica Dolan ).

 Alan Partridge: Alpha Papa (care urmează să fie lansat ca Alan Partridge în Statele Unite ale Americii) este un film britanic din 2013 de acțiune comedie , film unde Steve Coogan reia rolul lui Alan Partridge , un fictiv prezentator care prezinta pe diferite emisiuni de radio și de televiziune din 1991. Filmul a fost regizat de Declan Lowney și scris de Coogan, Armando Iannucci , Peter Baynham , Neil Gibbons și Rob Gibbons. Filmarile au inceput pe 07 ianuarie 2013 în Norwich și Mitcham, Londra de Sud, iar filmul a avut premiera pe 24 iulie 2013.


 

Categorii: , ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film