• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Vendetta (2013)



Vendetta este un film de actiune scris și regizat de Stephen Reynolds și ii are in distributie pe Roxanne McKee , Danny Dyer , Vincent Regan , Simona Roman și Bruce Payne . Ofițerul special de interogare Jimmy Vickers ( interpretat de Danny Dyer ) urmărește o bandă de infractori care i-au ucis in trecut părinții săi , în timp ce, în același timp evitând de a fi depistat de către unitatea lui veche de politie și polițiștii. Cu noua sectie de poliție și sa unitatea sa veche pe urmele sale, el trebuie să se sustragă de la captare suficient de mult pentru a finaliza cruciada lui înspăimântătoare.

 Filmul a fost lansat în scâteva cinematografe selectate din Marea Britanie, in 22 noiembrie 2013 (unde a fost cel mai de succes filmul lui Danny Dyer de la Dead Man Running incoace ) și pe DVD și Blu-ray in 23 decembrie 2013. Comentariile au fost distinct polarizate, dar filmul a fost foarte apreciat pentru valorile sale ridicate de producție. Rob James, care scris pentru Total Film a dat filmului un scor de 3 din 5 și a declarat că "este privit ca un răspuns la anii '70 și '80 de exploatare de lovituri ușoare, fără filme cu Seagal filme și First Blood , este surprinzător de decent. Stuart Wright, care a analizat filmul pentru Britflicks , de asemenea, a dat un scor de 3 din 5 și a declarat că "este complot de acțiune , împreună cu câteva răsturnări de așteptări de-a lungul filmului pe care nu le veti ghici ".

 Drew McIntyre, care a analizat filmul pentru UKFilmNews , a dat filmului 3.7 din 5 și a declarat că "este un thriller britanic modern și este ușor comparativ cu alte thriller bune din Marea Britanie din anul 2013, cum ar fi Bine ati venit la Punch și Hummingbird ". În contrast , Tim Robey, a scris pentru Daily Telegraph că aceasta este "un film groaznic", și i-a dat o stea din cinci. Peter Bradshaw, care scrie pentru The Guardian , a declarat că "Danny Dyer face patentatul lui Dyer sa se holbeze tot drumul prin această piesă bizara si ridicola de răzbunare subita", și-a dat un scor de doi din cinci.

Produs de Jonathan Sothcott

 Timp de funcționare 114 minute

 

Categorii: ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film