• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Think Like a Man - (2012)



Gandeste ca un barbat este un 2012 ansamblu american de film romantic si comedie regizat de Tim Story , scris de Keith Marryman și David A. Newman și se bazează pe carta Poarte-te ca o doamnă, gandeste ca un barbat scrisa de Steve Harvey din anul 2009 . Filmul a fost lansat pe 20 aprilie 2012 de către Screen Gems Pictures .

Filmul Think Like a Man urmareste povestea a patru cupluri de indragostiti , in care personajele feminine aplica sfaturi dint-o carte de succes pentru a avea relatii fericite si multumitoare. Doar ca barbatii, se prind intr-un final si incearca sa demostreze inutilitatea cartii.

 Filmul a primit recenzii în general amestecate. La revizuirea filmul de catre agregatorul Rotten Tomatoes , filmul are un rating de 54%, bazat pe 81 comentarii și un rating mediu de 5.6/10, cu zicala consens critic, ca este parțial ridicat, angajat atractiv turnat, care duce la amuzant pe romantism modern . Filmul are, de asemenea, un scor de 51 pe site-ul Metacritic , bazat pe 30 comentarii, indicând un mixt mediu de comentarii .  Roger Ebert de la Chicago Sun-Times a privit ca o problemă majoră ca filmul ia în serios sfatul dat în cartea pe care se bazează , comentând că o astfel de abordare "ar fi lucrat ca o comedie sau o satiră, dar poti sa crezi pentru o clipă în caracterele suficient de naive pentru a trăi de fapt, viața lor în urma sfatului lui Steve Harvey?

Rezultatul este un exercitiu obositor pe care cercurile , pe larg prin diferite povestiri prefabricate definite de sfatul nevoile fiecărui cuplu (sau nu ). Cu toate acestea, Ebert a numit distributie "superba", observând în special performanțele lui Meagan Good și Kevin Hart . Owen Gleiberman de la Entertainment Weekly a complimentat, de asemenea, o bună performanță a lui Hart, precum și performanța lui Malco. El a dat în cele din urmă filmulul o calitate B , scriind că acesta este un proiect științific in care poveștile de dragoste duce lipsa de spontaneitate. Într-o revizuire pozitivă, Michael Phillips de la Chicago Tribune a apreciat filmul cu formulă fără a cădea pradă la dragostei și a comentat că factorul x este considerabil deoarece farmecele actorilor sunt considerabile.

 

Categorii: ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film