• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

August: Osage County



Titlul filmului desemnează locul și locația: un august neobișnuit de cald într-o zonă rurală din afara Pawhuska, Oklahoma . Beverly Weston ( Sam Shepard ), odată a remarcat, este poet alcoolic și angajează o tânăra americana nativa. Johnna ( Misty Upham ), ca bucătar pentru soția lui Violet ( Meryl Streep ), care suferă de cancer de gura si este dependenta de narcotice. La scurt timp după aceasta, el dispare din casa și Violet o cheamă pe sora și fiicele ei pentru spriji. Sora ei Mattie Fae ( Margo Martindale ), vine cu sotul ei, Charles Aiken ( Chris Cooper ). Cea mai mica fiica a lui Violet , Ivy ( Julianne Nicholson ); Barbara ( Julia Roberts ), cea mai mare, care a moștenit voința puternică a mamei sale, vine din Colorado, cu soțul ei Bill ( Ewan McGregor ) și fiica ei Jean ( Abigail Breslin ), de 14 ani. Barbara și Bill sunt separati și au dificultăți in căsătorie, dar au pus un front unit pentru Violet.

În cele din urmă, fiica mijlocie Karen ( Juliette Lewis ), vine cu cel mai recent dintr-o serie de iubiti, Steve Heidebrecht ( Dermot Mulroney ), un om de afaceri din Florida lipsit de rușine pe care ea il prezintă ca logodnicul ei. După cinci zile, șeriful apare cu vestea că Beverly s-a dust barca pe lac și s-a înecat. Barbara ii identifică corpul și face aranjamentele funerare. Timid, fiul lui Mattie Fae și Charles , ciudatul" Micul Charles "( Benedict Cumberbatch ), trece aproape de înmormântare pentru că a dormit prea mult și se întâlneste la stația de autobuz cu tatăl său.

Charles il iubește pe Micul Charles, deși Mattie minimalizează în mod constant inteligența fiului ei și îl numește un ratat. Ivy ii mărturisește lui Barbara că ea s-a indragostit de Micula Charles și ea nu poate avea copii, deoarece a avut o histerectomie. Familia se aseaza la o cină ciudaat după înmormântare, alimentata brutal de onest de Violet, care o duce la Barbara in pragul disperarii. Ea decide ca a avut destul dependenta de droguri și ii confiscă toate pastilele ei. Mai târziu, după ce Violet are o șansă să se trezeascs, ea are un moment tandru cu fiicele ei.

 


Categorii: , ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film