• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

The Nut Job - Goana dupa Alune



Situat în orașul fictiv Oakton, anul 1959, un grup de animale, conduse de un raton , inmagazineaza produsele alimentare de iarnă într-un uriaș copac în parc. Printre aceste animale este si o egoist veveriță violeta numita Posac, a cărui reputație de a fura ii este făcuta. Singurul lui prieten este un sobolan. Încercarea lui Surley de a jefui un coș de arahide o ia razna atunci când este împiedicat de către unul dintre ajutoarele lui Raccoon, o veveriță portocalie plina de compasiune numit Andie și "eroul parc" si o veveriță gri pe nume Grayson a cărui eroism se dovedeste a fi incompetent. După ce Andie încearcă fără succes să vorbească cu Surley in mod mai altruist, el încearcă să obțină un sac de nuci, în timp ce proprietarul devine distras de o fată rasfatata si un client cercetaș și un ofițer de poliție -, dar acest jaf, de asemenea, devine invadat de animalul de companie a proprietarului numit Precious .

După alungarea lui, Surley și prietenii scapa cu căruța și Andie reușește să-l ghideze în parc. Surley ii amenință pe Andie și Grayson cu o torță , nu doreste să împartă mâncarea, dar aceasta provoacă un accidental ricoșeu în parc. Deși animalele (cu excepția lui Grayson) coboara în condiții de siguranță, căruciorul este trimis în copac, în cazul în care explodează - împreună cu arborele și aprovizionarea cu alimente a animalelor. Când Surley este identificat ca fiind vinovat, Raccoon il alungă pe Surley din parc, forțând veverița pentru a supraviețui în oraș. Deși prietenii insistă să fie cu cel ursuz, el insistă ca prietenii sa-l părăsească. După ce a scăpat de șobolanii sălbatici, Surley și prietenii găsesc un magazin și încearcă să jefuiască-l ca sa se ​​hraneasca singuri.

După intrarea în magazin, ei descoperă că este o ascunzatoare pentru criminali, utilizat de către proprietarul si asociatul său, de seful mafiei, regele care a devenit recent din închisoare și colegii infractorului, Fingers. Raton ii trimite pe Andie și Grayson pentru a găsi hrană doar pentru ei pentru a obține separatde Grayson lupta cu șobolanii. Prețios, de asemenea, servește ca si câine de pază acolo. Regele intenționează să jefuiască Banca de stejar și de a înlocui numerarul cu nuci.



Categorii: , ,

Se face upgrade in permanenta .

1 comment

  1. Anonim says:

    hazliu

     

Spune-ti parerea despre film