• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Austenland



Jane Hayes este o femeie singura de 30 și ceva de ani, americanca, obsedata de Colin Firth, portretizarea lui Dl. Darcy din versiunea BBC a seriei Pride and Prejudice și dorește pentru ea un englez la fel de frumos . După ce prietenul ei se desparte de ea, Jane decide să-și cheltuiasca toate economiile ei intr-o excursie la o statiune tematice gen Jane Austen în Anglia, Austenland.

Statiunea, este condusa de doamna Wattlesbrook, iar oaspeții de la Austenland aleg să fie numiti de către un nume imaginar, trebuie sa se imbrace in costume de epoca și sa se comportă ca niște doamne fără facilități moderne, deși sanitare dar moderne. Activitățile includ broderit, echitatie, lectură, fotografiere și de divertisment printre ceilalti invitati prin spectacole muzicale sau de teatru. La încheierea șederii fiecare oaspete are o minge cu o poveste de dragoste garantata. Dar cu atatea activitati oare are timp Jane sa-si gaseasca dragoatea adevarata?

 Austenland este un film britanic american de comedie romantica din anul 2013 in regia lui Jerusha Hess . Filmul este bazat pe romanul cu același nume al lui Shannon Hale din anul 2007 și produs de autor Stephenie Meyer , si o are in rolul principal pe Keri Russell ca o femeie singur de treizeci și ceva de ani obsedata de Jane Austen si de romanul Pride and Prejudice , care calatoreste la o stațiune britanica numit Austenland, în care era Austen este recreat. JJ Feild , Jane Seymour , Bret McKenzie , și Jennifer Coolidge mai apar in distributia filmului. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film Sundance 2013 din data de 18 ianuarie 2013 și drepturile de distribuție au fost cumparate de Sony Pictures Worldwide curând după aceea, cu suma de 4 milioane de dolari. Acesta a fost lansat teatral în patru teatre din Statele Unite ale Americii pe 16 august 2013. Pe 30 august, a intrat în eliberarea mai largă, aparand în 52 de cinematografe.


 Regizat de Jerusha Hess
Produs de Stephenie Meyer, Gina Mingacci
Scenariu de Jerusha Hess, Shannon Hale

 

Categorii: , ,

Se face upgrade in permanenta .

1 comment

  1. Andreea says:

    foarte frumos, nota 10!

     

Spune-ti parerea despre film