• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Delivery Man - Tata fara numar



David Wozniak este un tip nefericit care livreaza pentru măcelăria familiei sale si urmărit de huligani carora le datorează 80.000 dolari. Prietena lui Emma, este insarcinata cu copilul lui. Într-o zi, David se întoarce de la locul de muncă pentru a găsi acasa un avocat de la banca de spermă (în cazul în care le-a dat donație în timpul anii de studentie), care îi spune că este tatal a 533 de copii.

Dintre acestea, 142 s-au alăturat unei clasea de acțiune de proces pentru a forța clinica de fertilitate pentru a dezvălui identitatea lui"Starbuck", aliasul pe care el l-a folosit. David , prietenul lui și avocatul Brett îl reprezintă ca el sa încearce sa-si păstreze înregistrările sigilate . El ii oferă lui David profilele la fiecare parte la proces: codițele lui, găsirea de momente de acte aleatorii de bunătate .

David decide să se identifice, dar după ce huliganii il ataca, el este de acord cu avocatul său să dea în judecată banca de sperma pentru daune. El câștigă procesul si el primește 200.000 dolari și isi păstrează identitatea secretă. David are regrete, dar după ce tatăl său plătește datoria lui, David dezvăluie identitatea sa pe Facebook. El merge la casa lui Emma și constată că ea se afla în travaliu prematur. La spital, copilul lui se naște, el o cere in casatorie pe Emma ​​și mulți dintre copiii lui se arată ca să-l vadă.

 Delivery Man - Tata fara numar este un film american de comedie drama, film regizat de Ken Scott , produs de DreamWorks Pictures și ii are in distributie pe Vince Vaughn , Chris Pratt și Cobie Smulders . Filmul a fost lansat de Touchstone Pictures pe 22 noiembrie, 2013. Acesta este un remake al lui Scott din anul 2011, un film francez canadian , film Starbuck .

  Delivery Man a primit recenzii mixte de la critici. Site-ul de revizuire Rotten Tomatoes dă filmului un scor de 38%, bazat pe comentarii de la 129 de critici, cu un scor mediu de 5/10. Consens spune: "El are un farmec incontestabil dulce și Vince Vaughn este eminamente simpatic în rolul principal, dar tatal fara numar suferă în comparație cu Starbuck , comedia canadiana de care este inspirat filmul " La Metacritic filmul a primit un scor de 44/100 bazat pe comentarii de la 33 de critici. Alonso Duralde de Wrap a dat filmului un comentariu negativ, afirmând că Tatal fara numar oferă comedie și sentimentalism în doze egale și, din păcate, de eficacitatea glumelor, personajele și situațiile nu sunt foarte amuzante, și sunt in cea mai mare parte jenante.

 

Categorii: , ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film