• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

A Fantastic Fear of Everything



Jack este un autor nepublicat pentru copii a cărui căsnicie fericită a fost distrusa de obsesia lui pentru una din cărțile sale, Harold Hedgehog . Acum, el este obsedat de criminali în serie șieste paranoic că oamenii sunt mereu cu ochii de el. El lucrează la o serie de script-uri intitulate "Zeci de ani de la moarte" despre criminali în serie din epoca victoriană. Agent lui , Claire îi spune că Harvey Humphries, șeful de script-uri de la BBC, este interesat de "Zeci de ani de la moarte" și aranjează o întâlnire între cei doi pentru a doua zi. Jack este acum îngrijorat de faptul că el este următoarea țintă a criminalului Hanoi Handshake , care taie opt degete de la maini victimelor sale. Într-o zi, un elicopter face o căutare pentru a găsi criminalul și trece pe langa apartamentul lui Jack. Frustrat, Jack isi închide permanent fereastra cu o sticlă de superglue. Jack este acum îngrijorat de faptul că Humphries este un criminal în serie, datorită primul său nume fiind al doilea nume de unul dintre subiectele pentru "Zeci de ani de la moarte".

Mai târziu, un grup de tineri colindători ii cer lui Jack niște bani și ii scoate de la ciorap , in care el a pus banii . Jack încearcă să scape de cuțitul de sculptură pe care il poartă cu el, doar pentru a afla cae lipit de mâna lui . Jack, care are o teamă de spălătorii, trebuie să-si curețe hainele pentru întâlnirea sa cu Humphries. Tony, un suport ofițer de poliție comunitară, il întreabă Jack dacă este bine, din cauza ca ar fi spus ceva de copiii care au furat banii. Tony rătăcește , Jack isi pune hainele murdare să se usuce. Jack își găsește apartamentul său plin de fum și se rătăcește în bucătărie, unde deschide cuptorul și constată că hainele s-au ars.

Necunoscuta pentru Jack, caldura extrema a explodat o parte din parul lui. Jack il suna pe Profesorul Friedkin, un vechi prieten și îl roagă să-l ajute cu frica de spălătorii. El suferă o serie de halucinații și își dă seama că el trebuie să se confrunte cu frica lui de a merge la o spălătorie. El ii spune profesorului Friedkin că fobia lui vine de la a fi abandonat de mama sa . În timp ce este la spălătorie, Jack ajunge într-un argument cu proprietarul despre nu pune sau nu săpun în mașina de spălat. În cazul în care proprietarii sunt pe cale să plece, Jack isi ia mâna lipita din buzunar și accidental prezinta cuțitul de sculptură.

Categorii:

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film