• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Labor Day - Ziua Muncii



Filmul "Ziua Muncii" se centreaza pe personajul Henry Wheeler, care la varsta de 13 de ani, se luptă pentru a fi barbatul din casa lui și a avea grijă de mama sa retrasa, Adele în timp ce se confruntă toate chinurile din adolescență. Intr-o excursie de shopping de la școală, Henry se întâlneste cu Frank Chambers, un om atât de intimidat și în mod clar are nevoie de ajutor, care îl convinge să-l ia în casa lor și mai târziu se dovedește a fi un evadat. Evenimentele din acest lung week-end de Ziua Muncii îl va forma pentru tot restul vietii lui.

Prin flashback-uri, este dezvăluit faptul că Frank este un veteran din Vietnam, care s-a întors acasă și s-a căsătorit cu iubita lui insarcinata, Mandy ( Maika Monroe ), care a dat naștere în curând. La un an după nașterea copilului, Frank și Mandy au avut o cearta, în cazul în care ea neintenționat a dezvăluit că el nu este tatăl copilului. În timpul luptei, el a împins-o pur si simplu accidental pe scări, ducând la moartea ei. În același timp, copilasul s-a înecat și Frank a fost trimis la închisoare pentru uciderea lui Mandy.

Adele și Frank se îndragostesc și vreau să merga în Canada, cu Henry. Între timp, Henry dezvoltă o prietenie cu o fată matura, pe nume Eleanor (interpretata de Brighid Fleming). Ea îl manipulează în gândire si Adele și Frank sunt de gând să-l abandoneze și el descoperă accidental trecutul lui Frank. Ea spune poliției și colectează recompensa. Înainte de a pleca, poliția ajunge și duce arestarea acestuia. Ani mai târziu, adult Henry ( Tobey Maguire ), a devenit un brutar de succes și este contactat de către Frank, care este încă în închisoare. Ziua Muncii este un film de teatru bazat pe romanul cu același nume de Joyce Maynard . Filmul este setat pentru o lansare mare pe 31 ianuarie 2014, în Statele Unite ale Americii. A fost anunțat în 2009, că filmul va fi regizat de Jason Reitman . La 16 iunie 2011, a fost anunțat că Kate Winslet și Josh Brolin si-au luat angajamentul de a juca rolurile principale , respectiv Adele și Frank.


Categorii:

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film