• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Grudge Match - Faceti pariurile



Boxerii Henry "Razor" Sharp ( Sylvester Stallone ) și Billy "The Kid" McDonnen ( Robert De Niro ) devin rivali, după două lupte, una în care Kid il bate pe Razor și una în care Razor il bate pe Kid. Inainte de a avea o revansa, Razor anunță retragerea sa, care ruineaza ambele cariere. Ani mai târziu, Razor lucreaza într-un șantier naval, atunci când el a vizitat de promotorul Dante Slate Jr. ( Kevin Hart ), care il vrea pe Razor pentru a ii oferi o captare de mișcare de performanță pentru un joc video. Razor acceptă 15.000 dolari necesari pentru a isi renova casa lui.

 La studioul de înregistrări, el este surprins de Kid, care a fost, de asemenea, invitat de Slate, iar cei doi intra intr-o lupta si distrug echipamentele de studio înainte de a fi arestati. Imagini de lupta de pe telefonul mobil sunt încărcaet pe YouTube și devin virale, oferindu-i lui Slate ideea de a organiza o lupta finală între Razor și Kid, pe care el numește o "Grudge Match". Kid acceptă oferta lui Slate i Razor este obligat să facă acest lucru la fel , după ce a aflat că a fost concediat de la șantierul naval. La conferința de presă pentru a anunța Grudge Match, Razor este abordat de către ex-prietena lui, Sally Rose ( Kim Basinger ), care l-a inselat pe el cu Kid în timpul tinereții lor și s-a încheiat prin a deveni gravidă. Acum văduv, Sally vrea să se reconecteze cu Razor, dar el este reticent. Razor recrutează mai târziu vechiul său antrenor, Louis "Lightning" Conlon ( Alan Arkin ), în timp ce Kid este abordat de către fiul său înstrăinat biologic, BJ ( Jon Bernthal ), împotriva voinței lui Sally.

După el l-a respins inițial, cei doi încep să devina prieteni după BJ ii da lui Kid sfaturi utile cu privire la tehnica lui și este invitat să fi antrenorul lui. Lightning il convinge pe Razor sa o ierte pe Sally și află Razor este orb de un ochi. El încearcă să-l convingăpe Razor de a nu lupta, caci ar putea orbi complet, dar Razor refuză să dea înapoi. Între timp, Kid il ia pe nepotul lui Trey pentru a sărbători vestea că Grudge Match este vândut. În timp ce BJ consideră că au de gând să joace teatru , Kid ia Trey la un bar și-l lasă pe cont propriu . Trey se încheie până a începe accidental mașina lui Kid în timp ce el este pe bancheta din spate cu o admiratoare, și, deși Kid previne un accident, el este arestat, iar BJ este înfuriat . Kid ii cere scuze mai târziu lui BJ și îi dă un album care a ținut de cariera sport în școală, indicând că a fost întotdeauna interesat de el și BJ il iartă.




Categorii:

Se face upgrade in permanenta .

2 comentarii

  1. Anonim says:

    mi-a placut! recomand

     
  2. Anonim says:

    Bun film

     

Spune-ti parerea despre film