• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Devil's Due



Din cauza diavolului este un film american supranatural gen thriller, film regizat de Matt Bettinelli-Olpin și Tyler Gillett și scris de Lindsay Devlin. Filmul ii are in distributie pe Allison Miller , Zach Gilford și Sam Anderson . Filmul a fost lansat pe 17 ianuarie 2014. Un cuplu de tineri recent căsătoriti, pe nume Zach și Samantha McCall se duc in Republica Dominicană in luna de miere. Ei vizitează o ghicitoare care ii repetă lui Sam, "lam fost in așteptare pentru tine". Ulterior, cei doi s-au pierdut si se găsesc pe o stradă necunoscută pe care nu-si amintesc să o fi văzut. Ei doresc să se întoarcă la hotelul lor iar un șofer de taxi se oferă insistent să ii duca la un bar local. Cuplul acceptă fără tragere de inimă. Cuplul începe petrecerea și ambii sunt în curând în stare de ebrietate. Ei sunt apoi aparent dusi intr-o cameră subterană în clubul de noapte în care Sam este supus la un fel de ritual de o forță nevăzută. În dimineața următoare, Zach și Sam se trezesc în hotelul lor, cu nici o amintire din noaptea precedentă. La câteva săptămâni după luna de miere, Sam descoperă că e însărcinată în ciuda faptului că a luat pilule contraceptive , încă de la nunta.

Deși șocati, Zach și Samantha sunt nespus de fericiti și spun familiei și prieteniilor noua știre. Cuplul participa mai târziu de prima lor de scanare cu ultrasunete în cazul în care medicul spune că copilul arată sănătos și Sam este programata sa nasca la sfârșitul lunii martie. În acel moment, ecranul cu ultrasunete se deregleaza, dar se recuperează după o clipă. De-a lungul sarcinii ei, Sam începe să experimenteze sângerări nazale, vânătăi in stomac, pofta de carne crudă, în ciuda faptului ca este vegetariana, super-putere și abilități telekinetice și sentimente inexplicabile de furie ,ori de câte ori ea sau copilul pare să fie amenințat. De asemenea, Zach și Sam tot văd oameni ciudati care se uita din întâmplare la casa lor. Sam devine convins ca ceva este în neregulă cu copilul.

După a doua vizită la medic, apare un nou doctor. Atunci când devine evident că Sam este inconfortabila cu copilul, cineva (probabil cultul, inclusiv noul doctor) introduce camere minuscule ascunse în casa McCall pentru a monitoriza progresul ei și ca sa se asigure că ea nu face rau copilului. Când Sam este însărcinată în opt luni, cuplul participa la o comuniune sfântă de la biserica lor. Preotul care oficiaza se uită la Sam în timpul serviciului și începe să scuipe violent sânge.

 

Categorii: ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film