• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

The Counselor - Avocatul



The Counselor  sau Avocatul este un film american din 2013 gen thriller, film regizat de Ridley Scott de la primul scenariul filmului original, de Cormac McCarthy . Michael Fassbender ar fi unul din rolurile principale care joaca un consilier titular - care devine implicat peste cap într-o afacere cu droguri alaturi Juarez, precum si Cameron Diaz , Javier Bardem , Penelope Cruz și Brad Pitt . Filmul se ocupă cu teme de lăcomie, de moarte, instinctele primare ale oamenilor și consecințelor acestora.

 Povestea începe cu un bărbat, cunoscut doar ca "The Counselor" ( Michael Fassbender ) și prietena lui Laura ( Penélope Cruz ), care se culca impreuna. Undeva în Mexic, cocaina este ambalata în butoaie și ascunse într-un camion de canalizare. Camionul este condus peste graniță și cocaina este depozitata într-o instalație de tratare a apelor uzate . Avocatul merge in Amsterdam , susține el ca este o călătorie de afaceri, dar este de fapt o întâlnire cu un dealer de diamante ( Bruno Ganz ), în scopul de a cumpăra un inel de logodna pentru Laura.

Înapoi în Statele Unite, avocatul o cere pe Laura in casatorie și ea acceptă. Mai târziu, el participă la o petrecere, la o casă deținută de Reiner ( Javier Bardem ) și prietena lui Malkina ( Cameron Diaz ). Consilierul și Reiner au o discuție îndelungată, în care Reiner susține că consilierul isi valorifica poziția sa de putere la fel de mult cum ar putea fi. Avocatul se întâlnește cu Westray ( Brad Pitt ), un partener de afaceri, să își exprime interesul într-o afacere cu droguri, cu o rată de rentabilitate de patru de mii la sută. Westray il avertizează pe Consilier ca se implica într-o astfel de afacere, spunând că cartelurile mexicane sunt fără milă, în special pentru avocați. Mai târziu, consilierul vizitează pe unul dintre clienții săi, un deținut in închisoare pe nume Ruth ( Rosie Perez ), care este judecat pentru crimă.

Fiul lui Ruth este un motociclist și un membru de cartel la nivel înalt ,cunoscut sub numele de "The Green Hornet", recent arestat pentru exces de viteză. Avocatul este de acord să-l salveze din închisoare. Malkina il angajeaza pe "Wireman" ( Sam Spruell ) pentru a fura drogurile. El face acest lucru prin decapitarea motociclistului cu un fir întins pe autostrada. După colectarea componentei care va permite camionului de canalizare pentru a începe, Wireman il conduce la stația de epurare a apelor uzate, unde fură camionul care conține cocaina.

 

Categorii: ,

Se face upgrade in permanenta .

1 comment

  1. Anonim says:

    mult suspans

     

Spune-ti parerea despre film