• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Hell Baby



Un cuplu un care ea este insarcinata se muta într-o casa bântuita din New Orleans. Acolo, ei se confruntă cu un vecin pe nume F'resnel care le spune despre istoria sângeroasă a casei lor. Vanessa (interpretata de Leslie Bibb) și soțul ei, Jack (interpretat de Rob Corddry), care prezintă o anumită neglijență despre asa zisa lor vânătoarea , cumpara un loc în New Orleans despre care localnicii i-au dat porecle demonice, cum ar fi "Casa de sânge".

Vanessa este deja gravidă atunci când se mută și, în curând ea afla, cum ar avea copilul din " Exorcistul ". Vaticanul trimite preotii (dl Lennon și domnul Garant) care sa ajute la alungarea spiritelor malefice. Comportamentul Vanessei se schimba in mod ingrijorator si din femeia grijulie cu sarcina ei se apuca de fumat si bautura. Sotul ei incearca sa o ajute dar ii este peste limita puterilor. Pruncul Iadului este un film independent american de groază-comedie scris și regizat de Robert Ben Garant și Thomas Lennon . Filmul ii are in distributie pe Rob Corddry , Leslie Bibb , Keegan Michael cheie , Riki Lindhome , Paul Scheer și Rob Huebel . Regizorii sunt Garant și Lennon, care au jucat de asemenea, rolul perechii de preoți. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film Sundance, pe 20 ianuarie 2013. Filmul este disponibil pe VOD începând cu 25 iulie 2013, înainte de eliberarea sa in cinematografe la 06 septembrie 2013.

 Filmul a primit recenzii mixte si negative, cu un scor actual de 34% privind revizuirea agregatorului Rotten Tomatoesbazat pe 35 Comentarii critici și 41% pe Metacritic. Tare Digest a numit filmul "o prostie, cu gusturi primitive și amuzant." CraveOnline l-a numit "triumf de independență" și o "farsă cu adevărat amuzant." TheDissolve a spus, Pruncul iadului cade inconfundabil pe comedie ca parte a decalajului de groază si comedie. Nu este prea preocupat de a fi infricosator, doar cu furnizarea de un flux constant de râde. Deadline.com a scris că filmul a fost achiziționat de către Millennium Films și a fost programat să fie lansat în toamna anului 2013. Review-urile de film ale directorilor Robert Ben Garant și Thomas Lennon despre film și cele două comparații făcute la munca lor mai devreme "Statul". Lennon spune : Pentru mine acest film este foarte mult .

 

Categorii: ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film