• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Nebraska (2013)



Nebraska este un film de comedie-drama din anul 2013 in care joaca Bruce Dern , June Squibb și Will Forte . Acesta este regizat de Alexander Payne și scris de Bob Nelson . Filmul a fost lansat pe 15 noiembrie 2013. A fost nominalizat la Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes 2013 , unde Bruce Dern a câștigat Premiul pentru Cel mai bun actor . De asemenea, este nominalizat la 6 premii Oscar , inclusiv cel mai bun film , Cel mai bun regizor pentru Payne, cel mai bun actor pentru Dern, Cea mai bună actriță în rol secundar pentru Squibb și cel mai bun scenariu original .

 Woody Grant ( interpretat de Bruce Dern ) este găsit în traficul din Billings și oprit de un ofițer de poliție. El este preluat de fiul său, David ( interpretat de Will Forte ), care învață că Woody vrea să meargă la Lincoln, Nebraska, pentru a colecta un premiu de 1 milion dolari care l-a câștigat la o tombola. Când David vede scrisoarea tombolei, își dă seama că aceasta este o înșelătorie pe e-mail pentru a face abonamente la reviste. El se întoarce la casa lui Woody, unde mama lui David Kate ( interpretata de June Squibb ) devine deranjata de Woody insistând pe ridicarea banilor lui. Acest lucru se întâmplă din nou cu David care a fost întrerupt la locul de muncă de un agent de vânzări stereo.

 El și fratele său Ross ( Bob Odenkirk ),un prezentator de știri locale, discuta punerealui Woody într-o casă de pensionare. David este mai târziu intr-o vizită la ex-prietena lui Noel ( Missy Doty ), care întoarce lucrurile, și refuză să se mute înapoi iar conversația lor este intrerupta de un telefon de la mama lui David care spune că tatăl său a plecat din nou. David il preia pe Woody și decide de a conduce masina lui Woody la Lincoln, spre uimirea lui Kate. La sosirea într-un oraș pe drum, Woody dispare și merge la băut. El se întoarce în camera lor de hotel și cade, lovindu-se cu capul de dulap. David se trezeste , îl duce la spital pentru cusaturi și își dă seama că Woody si-a pierdut proteza . Ei reia pașii lui Woody pentru a localiza proteza sa si o inapoiaza lui Woody înapoi . O comedie cu iz de drama.

 

Categorii: ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film