• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

I, Frankenstein (2013)





Amplasat într-un prezent în care distopicii gargui vigilenți și demonii feroce luptă pentru putere finala, creerea lui Victor Frankenstein, Adam,  (Aaron Eckhart) se trezeste prins la mijloc intre ambele părți in cursa pentru a descoperi secretul nemuririi lui.



Din co-scriitor din saga supranaturala, LUMEA DE DINCOLO, vine thrillerul de acțiune I, Frankenstein, scris pentru ecran și regizat de Stuart Beattie, povestea ecranata de Kevin Grevioux și Stuart Beattie, bazat pe romanul grafic Darkstorm Studios "I, Frankenstein ", creat de Kevin Grevioux și adus la viață de o distributie care ii include pe Aaron Eckhart, Bill Nighy, Yvonne Strahovski, Miranda Otto, Socratis Otto, Jai Courtney, Kevin Grevioux, Mahesh Jadu, Caitlin Stasey și Aden Young ca Victor Frankenstein.

A fost anunțat la 07 octombrie 2011 că Aaron Eckhart va juca rolul principal. Eckhart descrie personajul său astfel: ". Frankenstein este un om inteligent, evoluat și că este modul în care el este prezentat în acest film, " . În luna noiembrie 2011, Yvonne Strahovski a fost distribuita in rolul principal feminin, un om de stiinta de  pentru a ii reanima cei morți, în timp ce Miranda Otto a fost distribuita ca regina a garguinilor. Bill Nighy joacă personaj negativ al filmului, pe care el l-a descris ca o " bucată de muncă dificila, unul dintre îngerii care au coborât cu Satan . " Eckhart și Otto s-au antrenat timp de trei luni cu experți in arte marțiale,  Ron Balicki și Diana Lee Inosanto experti în arta marțială filipineză Kali,  pentru scenele de lupta.


Kevin Grevioux din Underworld a vândut scenariul original lui Lakeshore Entertainment , în anul 2010. Scenariul se bazează pe romanul lui Darkstorm Studios cu același nume. Lakeshore, o companie independenta din Los Angeles care a produs, de asemenea, filmele Underworld , l-a adus pe Stuart Beattie la bord pentru a rescrie și a regiza filmul la începutul anului 2011. În noiembrie 2011, s-a confirmat că filmările vor avea loc în Melbourne și că șAustralia va co-produce cu Lakeshore. Filmările au avut loc în Victoria, Australia , pe o perioadă de zece săptămâni, cu cele mai multe scene filmate la Ormond College . Filmul a creat peste 500 de locuri de muncă pentru distributie si echipa.




Categorii: , , ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film