• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Winter's Tale - Poveste de iarna



Poveste de iarnă este un film american de film de drama si fantezie supranaturală bazat pe romanul din anul 1983 scris de către Mark Helprin . Filmul este regizat si scris de Akiva Goldsman și interpretat de Colin Farrell , Jessica Brown Findlay , Jennifer Connelly , Russell Crowe și Will Smith . Tale O New York iarnă este debutul Goldsman ca director al unui film de lung metraj.

 Actiunea filmului are loc in anul1916 in Manhattan de astazi si filmul Poveste de iarnă a urmareste povestea lui Peter Lake ( interpretat de Colin Farrell ). Peter este un hoț care se îndragoste de Beverly Penn ( Jessica Brown Findlay ), o fată pe moarte, care are tuberculoză și ocupă unul dintre casele pe care el o sparge. Lake este salvat de un gangster irlandez nebun pe nume Pearly Soames ( interpretat de Russell Crowe ) și acoliții săi Athansor, un cal alb misterios care devine îngerul său păzitor. Povestea de iarna din film a fost descrisa ca fiind un "proiect de pasiune" deregizorul Akiva Goldsman, care a dat undă verde pentru film de către Warner Bros în februarie 2011, cu un buget de 75 milioane de dolari.

 A a fost raportat că bugetul filmului a fost scazut la 46 milioane dolari în februarie 2012, dar în același timp, se discuta cu Will Smith și Russell Crowe care au fost legatade proiect în roluri secundare. Diverși actori au fost luatie în considerare pentru rolurile principale ale lui Peter Lake și Beverley Penn. Benjamin Walker , Tom Hiddleston , Aaron Johnson și Garrett Hedlund au auvut auditie pentru rolul lui Peter Lake , în timp ce pentru Elizabeth Olsen , au fost audiate Bella Heathcote , Gabriella Wilde și Sarah Gadon pentru rolul lui Beverly . În luna martie 2012, s-a raportat că Jessica Brown Findlay i-a fost oferit rolul lui Beverly iar Colin Farrell a fost legaă de rolul de Peter Lake în luna următoare .

William Hurt s-a alaturat distributiei ca tatăl lui Beverly, Isaac Penn, în august 2012. În septembrie 2012 mai mulți membri noi au fost anunțati, inclusiv Matt Bomer , Lucy Griffiths și Eva Marie Saint . Adăugarea majoră finală exprimata prin Jennifer Connelly , a cărui implicare a fost confirmată în octombrie 2012, cu puțin timp înainte de începerea filmare. Filmarile au inceput in octombrie 2012, dar au fost amânate rapid din cauza uraganului Sandy . Filmarea a avut loc în diverse locații din New York City , inclusiv Grand Central Terminal , Red Hook, Brooklyn , East Village, Manhattan și Central Park .

Categorii: ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film