• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Darling Companion (2012)



Darling Companion este un film de drama din anul 2012 si ii are in rolurile principale pe Diane Keaton și Kevin Kline . Filmările au avut loc în Utah în 2010 și a fost lansat pe 20 aprilie 2012.

Beth Winter ( interpretata de Keaton ) salvează un caine pierdut de la marginea drumului și îl numește Autostrada. Catelul este grav accindentat iar ei il ingrijesc pana cainele se face sanatos . Cainele simte recunostinta se devine cel mai fidel familiei. Copiii ei au crescut și s-au mutat departe si sotul ei, Joseph ( interpretat de Kline ), este distras și auto-implicat. Beth formează o prietenie puternica cu cainele și este profund supărata atunci când, după nunta fiicei sale, soțul ei pierde câinele. Ea angajează serviciul un țigan pentru a găsi din nou câinele. În cele din urmă în cele din urmă, după renunțare, consiliu de familie se reuneste într-un avion.

În timp ce zboară peste munți, Beth visi ede câinele și soțul ei falseaza o apendicita iar pilotul întoarce avionul inapoi. Într-o ultimă încercare de căutare, ei cutreiera padurea din zona in care Beth a văzut câinele, atunci când, iar Freeway ultimul apare într-un domeniu și se execută la Beth, reunind pana la ultimul, aducând mai aproape familia împreună. Darling Companion a primit recenzii negative, cea mai mare parte din critici și a fost un eșec de box-office. Rotten Tomatoes dă un scor de 22%, bazat pe 81 comentarii.
 Regizat de Lawrence Kasdan
Produs de Elizabeth Redleaf
Scris de Lawrence Kasdan & Meg
In rolurile principale Mark Duplass ,Richard Jenkins,  Diane Keaton,  Kevin Kline ,Elisabeth Moss,  Sam Shepard Dianne ,Wiest Ayelet Zurer
Muzica James Newton Howard

 

Categorii:

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film