• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

A Field in England



În timpul unei lupte engleze din Războiului Civil , asistentul unui alchimist numit Whitehead fuge de la strictul comandantul Trower. Whitehead il întâlnește pe Cutler și doi dezertori din armată, Iacov și un prieten. Împreună, ei lasă câmpul de luptă în căutarea unei berarii. Se confruntă cu irlandezul O'Neill, un om pe care Whitehead a fost trimis de a il la aresta pentru furt. O'Neill afirmă repede autoritatea asupra grupului și le spune de o comoară ascunsă undeva într-un câmp din apropiere.

 După utilizarea lui Whitehead pentru a localiza comoara, O'Neill il instruiește pe Iacov și prietenii lui să sape pentru el și el il lasă pe Cutler pentru a ii supraveghea. Iacov este sub influența halucinogenelor și după mai multe ore de săpat el isi atacă prietenii. Cutler încearcă să intervină și împușcă il accidental si moarte. Cutler este obligat să termine săpat el însuși, în timp ce ceilalți scapa neobservati.

Cutler descoperă că "comoara" este doar un craniu. O'Neill il ucide Cutler și il urmărește pe Whitehead și Iacov, care curata armele iar Cutler revene la tabăra armatei. Cum ei se pregătesc pentru un atac, prietenul apare în viață și dezvăluie locația lor lui O'Neill. O'Neill il impusca Iacov în intestine, dar Iacov se întoarce și ii distruge piciorul lui O'Neill. O'Neill îl ucide cu ultima lui lovitură. Whitehead profită de această situație pentru a ucide în cele din urmă pe O'Neill. Whitehead isiîngroapă prietenii în gaura de comori. Poarta hainele lui O'Neill si se întoarce la gardul viu, unde s-a întâlnit prima data cu Cutler, Iacov și il găsește pe Iacov așteptandu-l.

 Un câmp în Anglia este un film britanic gen thriller si istoric regizat de Ben Wheatley . Filmul, filmat în alb-negru, este stabilit în timpul mijlocul secolului al 17-lea e . Filmul a fost lansat pe 5 iulie 2013, pe mai multe platforme simultan, inclusiv cinematografe, mass-media de acasă și video la cerere. Acesta a fost, de asemenea, difuzat pe Film4 în ziua lansării sale. Un câmp în Anglia este regizat de Ben Wheatley bazat pe un scenariu scris de Amy Jump. Wheatley a devenit interesat de crearea filmului istoric din Războiului Civil englez atunci când a filmat un documentar despre nodul sigilat , o reconstituire istorică a societății.


Categorii:

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film