• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Gloria (2013)



Gloria este o femeie de o anumită vârstă, dar încă se simte tânăra. Deși singuratica, ea face fata situației ei și isi umple nopțile cautand dragostea incluburi de dans sociale pentru adulți singuir. Fericirea ei fragila se schimbă în ziua când il întâlnește pe Rodolfo. Pasiunea lor intensa, pentru care Gloria se daruieste, o lasă ezitanta între speranță și disperare , până ce ea descopera din nou puterea și își dă seama că, în anii ei de aur, ea poate străluci mai luminos decât oricând. Ea chiar începe să-și imagineze o relație permanentă. Cu toate acestea, întâlnirea prezintă provocări neașteptate și Gloria se găsește treptat de a fi forțata să se confrunte cu propriile ei secrete întunecate.

 GLORIA este filmul oficial a tarii Chile pentru cel mai bun film strain la Premiile Academiei 86 și are o distributie cu Paulina García într-un tur de forta de performanță, care a captat Ursul de Argint si premiul pentru "Cea mai buna actrita " la Festivalul de Film de la Berlin din acest an. Filmul a primit recenzii excelente atunci când a avut premiera la Berlin International Film Festival 2013 ,iar criticiii de opinie au spus ca este unul din cele mai bune filme prezentate la Berlin în 2013.

David Rooney de la The Hollywood Reporter scrie "e greu de imaginat ca cineva cu o inimă și un creier care nu răspunde la deliciile de liniște și intimitate uimitoare de cont a directorului chilian Sebastian Lelio cu evoluția personală divorțată în vârstă de 58 de ani, a jucat cu scrupulozitate , onestitate și inteligență , minunata Paulina Garcia cu melancolie și în cele din urmă înălțătoare, vraja extrem de satisfacatoare în interiorul capul și inima unei femei de vârstă mijlocie . Variety scrie "Perceptive și fără greș simpatic," Gloria "are un loc de dormit in Arthouse". Mark Adams a Screen International , scrie "A îngropa fermecător, viclean și plin de compasiune viața divorțată în vârstă de 58 ani în căutarea pentru companie, romantism și poate chiar dragoste, director Sebastián Lelio o angajeaza, amuzant și ciudat pe înălțătoarea Gloria care este un film care va lovi un coardă publicul de o anumită vârstă.


Categorii:

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film