• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Gimme Shelter (2014)



Bazat pe o poveste adevarata care o centreaza pe Agnes în vârstă de 16 de ani, Apple Bailey (Vanessa Hudgens), filmul Gimme Shelter descoperă lupta pentru supraviețuire și speranța mântuirii prin realitățile dure ale vieții pe străzi. Ca o adolescenta gravida, călătoria lui Apple se afla într-o luptă periculoasă până la găsirea mântuirii într-un adăpost de tramvai pentru adolescenti fara adapost. Cu un confort fără precedent, o conexiune colectiva și emanciparea femeii, adăpostul o face pe Apple pentru a rupe lanțurile de trecutul ei și o inspiră să îmbrățișeze viitorul cu claritate, maturitate și speranță nu numai pentru ea, dar si pentru copilul ei nenascut.

Filmul se bazeaza pe o poveste reala si este vorba de o adolescenta care fuge de mama ei abuziva si care incearca sa-si gaseasca tatal. Tatăl ei, Tom Fitzpatrick ( Brendan Fraser ), este acum un broker de pe Wall Street, cu o familie.

După ce are un accident de mașină și se încheie la spital, ea a luata sub aripa tatăl McCarthy ( James Earl Jones ). El ii permite lui Apple de a trăi la un adăpost pentru femeile gravide tinere conduse de către o femeie pe nume Kathy, foarte spirituala (Ann Dowd). Apple a începe, treptat, să se imprieteneasca cu celelalte fete de la adăpost, în cele din urmă considerându-le familia ei reală. Dar mama ei o găsește în curând din nou, iar nu este determinata să renunțe la fiica ei.

In rolurile principale :Vanessa Hudgens,  Brendan Fraser,  Rosario Dawson , James Earl Jones
Regizat de Ron Krauss
 Produs de Ron Krauss,  Dama Claire,  Jeff Rice ,Scott Steindorff
Scris de Ron Krauss
In rolurile principale Vanessa Hudgens Brendan Fraser Rosario Dawson James Earl Jones
Muzica Christopher Lennertz

Filmul a fost filmat în New York și New Jersey. Filmările au început 09 iunie 2011. Filmul va fi lansat pe 24 ianuarie 2014.


Categorii:

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film