• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Stranger by the Lake (2014)



Frank (interpretat de Pierre Deladonchamps) își petrece zilele de vară, fără speranță , în căutarea pentru companie la un loc de croazieră populară pe malul unui lac din Franța rurală. În timpul verii, pe marginea unui lac înconjurat de dealuri și păduri și departe de orice case, mai multe amatori de scăldat de sex masculin, mai ales nudiști și gay, vin la plajă.

Pădurea din spatele plajei este un loc unde au loc întâlniri sexuale pasagere într-o atmosferă de promiscuitate. Într-o zi, el se întâlnește cu Michel (Christophe Paou), un bărbat atractiv dar foarte misterios și se îndragosteste orbește de el. Atunci când apare un deces prin inecare a unui barbat, Frank și Michel deveni suspecții primari, dar ei aleg să ignore pericolele și ei continua să se implice în relația lor pasionata și potențial letala.

Cum inspectorul isi continua ancheta lui, Franck și relația lui cu Michel progreseaza, chiar daca Franck devine tot mai frustrat de refuzul lui Michel să-l întâlneasca oriunde, altundeva decât la plajă. Henri, cu care Franck a construit o relație platonică în întregime până în prezent, are o înțelegere intuitivă a ceea ce sa întâmplat în ultimele zile și il avertizează pe Franck despre Michel: "În locul tău, aș fi foarte speriat!" Franck ii este frică, desigur, dar atunci când vine iubitul lui psihopat în timpul discuției, el pleacă langa Michel și se așează lângă el de-a lungul plajei.

 In rolurile principale: Pierre de Ladonchamps

Străinul de pe lac ( in franceză : L'Inconnu du Lac ) este un film de dramă 2013 francez în regia lui Alain Guiraudie . Acesta a fost proiectat în Un Certain Regard in secțiunea Festivalul de Film de la Cannes 2013 în care Guiraudie a câștigat premiul pentru cel mai bun regizor. Filmul a câștigat, de asemenea, premiul Queer Palm . El a fost proiectat în World Cinema Contemporan secțiunea la Toronto International Film Festival 2013 . 

Regizat de Alain Guiraudie 
Produs de Sylvie Pialat 
Scris de Alain Guiraudie


Categorii:

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film