• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Ride Along - Un politist si jumatate




Decoratul APD detectiv James (Ice Cube), care e mai mult decât doar un dependent de jocuri video, este considerat nevrednic pentru sora lui James (kevin), Angela (Tika Sumpter). Când Ben ,în cele din urmă , devine acceptat în academie, el crede că a câștigat respectul polițistului cumnat și cere binecuvântarea lui să se căsătorească Angela. Știind că o plimbare de-a lungul orasului va demonstra dacă Ben are ceea ce este nevoie pentru a avea grijă de sora lui, James îl invită pe un schimb conceput pentru a ilsperia de moarte pe stagiar.

Dar când noaptea sălbatica ii conduce la cel mai notoriu criminal din oraș, James va găsi că gura de foca noului său partener este la fel de periculoasa ca și gloanțele . Ride Along este un film de comedie regizat de Tim Story și scris de Greg Coolidge , Jason Mantzoukas și Phil Hay și Matt Manfredi . Filmul ii are in rolurile principale pe Ice Cube , Kevin Hart , John Leguizamo , Bruce McGill , Tika Sumpter și Laurence Fishburne .

Filmul a fost lansat pe 17 ianuarie 2014. Ice Cube s-a alaturat distributiei, pe 29 noiembrie 2009, pentru a juca rolul principal în calitate de detectiv James, un polițist necinstiț care încearcă să rupă logodna surorii sale prin invitarea viitorului lui cumnat la o plimbare. Kevin Hart s-a alaturat distributiei pe 11 iulie 2012, pentru a il juca pe Ben, un agent de securitate. La 16 octombrie 2012, John Leguizamo s-a alaturat distributiei filmului de a juca un polițist sub acoperire. In 30 octombrie 2012, Tika Sumpter , Bryan Callen și Jay Pharoah s-au alaturat distributiei filmului, Sumpter o joacă pe Angela, logodnica lui Ben și sora lui James în timp ce Callen joacă un polițist sub acoperire și Pharoah joacă un informator de stradă. La data de 09 noiembrie 2012, Back Stage posteaza că regizorul filmului este in căutare pentru figuranti adulți de toate etniile de fundalul din film. La data de 16 noiembrie 2012, Bruce McGill s-a alaturat distributiei filmului . La 07 decembrie 2012, Gary Owen s-a alăturat, de asemenea, pentru a fi co-stea cu Cube și Hart.






Categorii: , ,

Se face upgrade in permanenta .

2 comentarii

  1. Anonim says:

    foarte bun

     
  2. Anonim says:

    nota 9

     

Spune-ti parerea despre film