• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Jack Ryan : Shadow Recruit - Agentul din umbra



Ryan crede că a descoperit un complot rus care vrea să prăbușească economia Statelor Unite, asa ca el devine din un analist un spion și trebuie să lupte pentru a salva propria viața si nenumărați alții, în timp ce, încearcă să protejeze lucrul care este mult mai important pentru el decât orice, relația sa cu logodnica lui Cathy (Keira Knightley).

Jack Ryan este un fost ofițer de serviciu activ în US Marine Corps , care a fost grav rănit în timpul unui accident de elicopter. În repornire, Ryan servește ca un sublocotenent în Afganistan, unde este accidentat critic atunci când elicopterul lui este doborât. În timpul unei dezintoxicari de lungă durată, el atrage atenția Dr. Cathy Muller, viitoarea lui soție și CIA-ului în persoana lui Thomas Harper. CIA este impresionata de abilitatea lui Ryan de a recunoaște modelele complexe. Ca parte a recrutării, Ryan revine la London School of Economics pentru a isi finaliza titlul de doctor, pe care l-a întrerupt imediat după 9/11/2001.

Zece ani mai târziu, Ryan lucrează pe Wall Street la un loc de muncă, atât ca un ofițer de conformitate la un brokeraj și ca un analist CIA sub acoperire, în căutarea de tranzacții financiare suspecte, care ar putea indica o activitate teroristă. În cazul în care Federația Rusă își pierde un vot cheie înainte de Organizației Națiunilor Unite, Ryan observă că piețele nu răspund în mod așteptat. El descoperă că mii de miliarde de dolari deținute de organizațiile ruse au "căzut de pe radar".

Nu sunt atâti de multi bani avand in vedere faptul că economia Statelor Unite ar putea fi de fapt vulnerabila la o mișcare bruscă. Toate aceste fonduri sunt controlate de Viktor Cheverin, un veteran al invaziei sovietice din Afganistan . Cheverin, împreună cu un grup de politicieni cheie din Rusia, au fost lăsate balta de intervenția sub acoperire a Statelor Unite în invazie și caută răzbunare.

Jack Ryan: Shadow Recrut este un film american de acțiune - thriller , regizat si jucat alaturi de Kenneth Branagh și oferind Jack Ryan personajul creat de Tom Clancy . Acesta este al cincilea  Jack Ryan in seria de filme și este, de asemenea, un reboot , care se îndepărtează de ratele anterioare. Spre deosebire de predecesorii săi, nu este o adaptare a unui anumit roman Tom Clancy, ci mai degrabă o poveste originala.

 

Categorii: , ,

Se face upgrade in permanenta .

1 comment

  1. Anonim says:

    recomand

     

Spune-ti parerea despre film