• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Tokarev - Furia



Tokarev este un film american de acțiune thriller regizat de Paco Cabezas și scris de Jim Agnew si Sean Keller. In film mai joaca Nicolas Cage , Rachel Nichols , Peter Stormare , Danny Glover , Max Ryan și Judd Lormand . Paul Maguire (interpretat de Nicolas Cage) și prietenii lui Kane (interpretat de Max Ryan) și Doherty au dus o viață de crimă. Într-o noapte, intr-o ambuscada cu un mafiot rus, ei intercepteza o discutie despre o suma mare de bani. Suma luata este mult mai mare decât si-au imaginat, iar pe langa bani au luat un pistol rus numit un Tokarev iar ei au reusit să scape cu o servietă plină de bani. Este suficient ca si Pavel să-si lase in urma viața de crimă și nelegitima, dar furtul lor declanseaza un razboi prelungit si destul de sângeros între mafia irlandeză și mafia rusă.

Pavel isi instruiește prietenii pentru a isi ascunde banii până când lucrurile se vor calma între tinuta lor și ruși. În ciuda mai multor victime de ambele părți, planul lor funcționează bine, cinci ani după ce au furat banii, Paul, Kane și Doherty se întâlnesc din nou. Pavel isi folosește cota sa din suma de bani pentru a construi încet unei firme de construcții legale în Mobile, Alabama. El se căsătorește cu o femeie frumoasă, pe nume Vanessa și este un tată fiicei sale adolescente Caitlin. Fostului său șef mafiot, O'Connell si-a permis să meargă legal, dar el rămâne prieten cu foștii săi prieteni care nu au avut norocul sau atunci când vine vorba de reformare. Într-o noapte Paul și Vanessa se indreapta spre o cină de caritate, lăsând-o pe Caitlin acasă să stea cu prietenii ei, Evan și Mike. La cina, un detectiv se apropie de Paul, care este se foloseste de fosta sa viață de crimă. Dar detectivul nu vrea nimic de la el, dar ceva sa întâmplat cu Caitlin.

Evan și Nick ii spune poliției și lui Pavel, care au fost la TV cu Caitlin, ca mai mulți bărbați ruși au dat buzna în casa și au luat-o. Au luptat - dar rușii i-au lasat pe Mike și Evan. Convins ca răpirea este data de represaliile de mult timp pentru crimele de tinerețe - în mod special de Ivan, Paul ignoră poliția și isi incepe propria investigație. Pavel și prietenii lui se agită în jos și în sus destul de dur cu oricine o poate găsi, care ar putea fi conectat cua Chernov, seful mob legendar al căror bani au fost furati șaptesprezece ani mai devreme. O'Connell pledează cu Paul pentru a opri razbunarea lui, dar el refuză. Vanessa, care si-a susținut inițial căutarea soțului ei, se teme acum ca el devine criminalul care a fost odată. Dar există o altă posibilitate: poate că el a fost întotdeauna un om violent și nu poate lăsa cu adevărat viața din spate.


Categorii:

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film