• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

300 : Rise of an Empire



Filmul este o continuare a celebrului film 300 : Eroii de la Termopile. Filmul este inspirat din vechea istorie greacă și se centreaza de pe generalul Temistocle și Artemisia I din Caria , precum și pe Xerxes I al Persiei . Bătălia de la Artemisium a fost un angajament naval, concomitent cu lupta de la Termopile si a fost dusa între o alianță a orașelor state grecești și Imperiul Persan , în luna septembrie a anului 480 î.Hr., în strâmtoarea dintre continent și extremitatea nordică a insulei Eubeea . Filmul se concentreazaa, de asemenea, în parte, cu privire la bătălia de la Salamina , în care Artemisia a jucat un rol important, precum și, pe Bătălia de la Marathon . Bătălia de la Salamina (de origine a eroului mitic Ajax ) a fost dusa după ce Imperiul Persan a avansat în sudul Greciei și a ocupat Atena . Filmul va acoperi, de asemenea, o parte din povestea de Xerxes și va explica modul în care a devenit zeu.

300: Rise of an Empire este o viitor film din 2014 american de actiune regizat de Noam Murro. Este o urmare filmul 300 din anul 2007 , care are loc înainte, în timpul și după evenimentele din acel film. Zack Snyder , care a regizat și co-scris filmul original, acționează în calitate de scriitor și producător pe Rise of an Empire  . Distributia ii include pe Sullivan Stapleton , Eva Green , Callan Mulvey , Hans Matheson , și Jack O'Connell .

Distributia ii include, de asemenea, pe Lena Headey , Rodrigo Santoro , și David Wenham ,care iosi reiau rolurile anterioare din primul film . Acesta este programat să fie lansat în 3D și IMAX 3D pe 07 martie 2014. Compozitorul filmului este Junkie XL. În iunie 2008, producătorii Gianni Nunnari, Mark Canton și Bernie Goldmann au anuntat faptul că activitatea a început la o continuare la 300 . Legendary Pictures a anunțat că Frank Miller , care a scris 1998 cartea de benzi desenate in serie limitata pe care s-a bazat filmul 300 , a scris un roman grafic și Zack Snyder , co-scenarist și regizor de 300 , a fost interesat de regia adaptata, dar în schimb a ales pentru a dezvolta și conduce Omul de Otel . Noam Murro a semnat în calitate de director, în timp ce Snyder a fostsetat pentru a fi producator. Filmul va fi centrat pe liderul grec Themistokles , portretizat de actorul australian Sullivan Stapleton .

În timpul pre-producție, filmul a fost intitulat 300: Battle of Artemisium (deși acest lucru a fost larg declarate în mod greșit ca "Battle of Artemisia"); filmul a fost redenumit 300: Rise of an Empire în septembrie 2012.

Categorii:

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film